Πανικός σε πτήση στη Μαγιόρκα: Αναταράξεις σε αεροπλάνο λόγω καταιγίδας – Επιβάτες κλαίνε και ουρλιάζουν

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης από το Αλικάντε της Ισπανίας προς την Μαγιόρκα

Τρομακτικά πλάνα από πτήση σε καταιγίδα στη Μαγιόρκα δείχνουν τους επιβάτες να ουρλιάζουν  καθώς οι ακραίες αναταράξεις ανεβοκατέβαζαν βίαια το αεροσκάφος.

Η πτήση προς τη Μαγιόρκα παρουσίασε ακραίες αναταράξεις καθώς πλησίαζε το ισπανικό νησί που μαστιζόταν από σφοδρή καταιγίδα, όπως δείχνει τρομακτικό βίντεο.

Το αεροπλάνο πετούσε από το Αλικάντε της νότιας Ισπανίας προς το νησί των Βαλεαρίδων στη Μεσόγειο. Τα πλάνα έδειχναν το αεροπλάνο να κουνιέται βίαια, καθώς φοβισμένοι επιβάτες κρατιόντουσαν στις θέσεις τους, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας.

Περιοχές της βορειοανατολικής Ισπανίας, καθώς και η Μαγιόρκα, χτυπήθηκαν από ανέμους ταχύτητας 120 χλμ. την ώρα και καταρρακτώδη βροχή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια επιβάτιδα έγραψε για την εμπειρία της στο αεροπλάνο.

«Τώρα είμαι πιο ήρεμη… Σήμερα ξαναγεννήθηκα. Ελπίζω ο πιλότος του αεροπλάνου να το διαβάσει αυτό: Ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε σήμερα, δεν χρειαζόταν να μας ζητήσετε συγγνώμη, τα λεπτά έμοιαζαν με αιώνες, αλλά τελικά ήταν απλώς ένας φόβος. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που πέρασε από το μυαλό μου να σκεφτώ ότι »αυτό ήταν»», έγραψε.

Η Ισπανίδα εξήγησε ότι επέστρεφε αεροπορικώς στη Μαγιόρκα από το Αλικάντε έχοντας επισκεφθεί την οικογένειά της εκεί, όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις. Είπε ότι η πτήση καθυστέρησε λόγω του καιρού, αλλά τελικά αναχώρησε.

Όταν απογειώθηκαν, έγραψε, η ίδια και οι συνεπιβάτες της αντιμετώπισαν κάποιες αναταράξεις και ότι η απογείωση ήταν «περίεργη» αλλά φυσιολογική.

«Μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να σταθεροποιήσει το αεροπλάνο, ήταν σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Κανείς δεν είπε τίποτα από το μεγάφωνο για το τι συνέβαινε, ακόμη και όταν σταθεροποιήθηκε», τόνισε η γυναίκα.

Πηγή:in.gr