ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τα Γιάννινα με τον Παλάσιος να βάζει ένα εκπληκτικό τέρμα το οποίο έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι με τους πράσινους να μην παίζουν καλά, να έχουν πολλές αλλαγές και να στέκονται και άτυχοι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τα Γιάννινα με τον Παλάσιος να βάζει ένα εκπληκτικό τέρμα το οποίο έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι με τους πράσινους να μην παίζουν καλά, να έχουν πολλές αλλαγές και να στέκονται και άτυχοι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τρεις αναγκαστικές αλλαγέ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Μπράγκα ενώ αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή στα πλάνα του λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Αρχικά ο Σέρβος είχε ανακοινώσει ενδεκάδα με τον Βέρμπιτς στο αριστερό άκρο αλλά ο Σλοβένος εξτρέμ δεν μπόρεσε να παίξει με τον Αϊτόρ να παίρνει τη θέση του.

Οι επτά αλλαγές ήταν οι Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τζούριτσιτς, Τσέριν και Αϊτόρ με τους Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Παλάσιος και Ιωαννίδη να είναι οι άλλοι τέσσερις της αρχικής ενδεκάδας του τριφυλλιού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76′ Γκαρό), Παμλίδης (89′ Μπάλαν), Τζίμας (63′ Ροσέρο), Κόντε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (38′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν (73′ Βιλένα), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς (54′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Αϊτόρ (38′ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (73′ Σπόραρ).