Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας των έξι μελών της συμμορίας στην Αρτέμιδα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας των έξι μελών της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, στην Αρτέμιδα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές της γείτονος προχώρησαν σε δέκα συλλήψεις μελών της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, σχετικά με το μακελειό που έγινε στην Αρτέμιδα στις 11 Σεπτεμβρίου, δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν και κρατούνται, ύστερα από επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, με την υποψία ότι τα μέλη της οργάνωσης ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αστυνομικού Τμήματος της Κωνσταντινούπολης, στις έρευνες που έγιναν από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για την δολοφονία των έξι μελών της συμμορίας στην Αρτέμιδα.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη στις 19 Σεπτεμβρίου, συνελήφθησαν δέκα ύποπτοι.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες των υπόπτων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα όπλα χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430 χιλιάδες τουρκικές λίρες.

Αναφέρεται, επίσης, ότι οι έρευνες σε βάρος των υπόπτων που συνελήφθησαν για το θέμα συνεχίζονται.

 

«Δεν έχουμε ταυτοποιήσει δράστες» λένε αστυνομικές πηγές στο enikos.gr

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του enikos.gr από την ελληνική αστυνομία, οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας των «έξι» στην Αρτέμιδα συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο.

«Δεν έχουμε ταυτοποιήσει κανέναν», επισημαίνουν αρμόδιες πηγές και συμπληρώνουν ότι δεν έχουν στείλει δικογραφία στον εισαγγελέα, ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. «Δεν έχουμε ταυτοποιήσει δράστες ώστε να διαβιβάσουμε τα στοιχεία τους μέσω της Interpol», συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

enikos.gr