Μακελειό στη Λούτσα: Εντοπίστηκε ένα από τέσσερα όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές

Το όπλο έχει εντοπιστεί σε κοντινή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης των έξι στην Λούτσα, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές που πριν από λίγες μέρες δολοφόνησαν τους έξι τούρκους στη Λούτσα.

Το όπλο έχει εντοπιστεί σε κοντινή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης των έξι στην Λούτσα, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε χωράφι τυχαία, 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο και είναι ένα από τα τέσσερα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές.

Το πιστόλι εντοπίστηκε πριν τρεις ημέρες. Να διευκρινιστεί ότι δεν βρέθηκε dna ή αποτυπώματα πάνω του.

Θέμα χρόνου η σύλληψη 32χρονου Τούρκου για εμπλοκή του στη φονική ενέδρα στη Λούτσα

Όπως έγραψε νωρίτερα το newpost θέμα χρόνου είναι πλέον ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος του 32χρονου Τούρκου υπηκόου, που συνελήφθη λίγες ώρες μετά το μακελειό στη Λούτσα με 6 νεκρούς. Ο άνδρας είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έχοντας στην κατοχή του σφαίρες και είχε τεθεί υπό κράτηση.

Παράλληλα, την εμπλοκή του στην αιματηρή ενέδρα «δένει» και το κινητό του τηλέφωνο, με στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, να έχουν εντοπίσει επαφές και διαλόγους με άτομα που φέρεται να ανήκουν στην ομάδα των εκτελεστών.

Παράλληλα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών σε συνεργασία με την Τουρκική αστυνομία για την ταυτοποίηση δυο ατόμων, δακτυλικά αποτυπώματα των οποίων βρέθηκαν στο σπίτι που διέμεναν τα θύματα.

Τέλος σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, ένα από τα θύματα που εκτελέστηκαν στη Λούτσα, να ανήκε στην ομάδα των εκτελεστών και να τραυματίστηκε θανάσιμα κατά λάθος κατά την διάρκεια της ένοπλης επίθεσης.

Αυτό σημειώνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, , εξετάζεται καθώς ενώ τα πέντε θύματα έφεραν διαβατήρια και ταυτότητες και ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν από τη χώρα, ο έκτος δεν είχε στην κατοχή του κανένα έγγραφο.

Πηγή:newpost.gr