Γκαρσία – Σάκκαρη 0-2: «Πέταξε» στον τελικό η Μαρία με εκπληκτική εμφάνιση

Τίποτα δεν μπορούσε τη Μαρία Σάκκαρη που ήταν σαρωτική κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία, επικρατώντας με 2-0 σετ και παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της Γουαδαλαχάρα.

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα είναι η Μαρία Σάκκαρη που «σκόρπισε» μέσα σε μόλις 71 λεπτά την Καρολίν Γκαρσία με 2-0 σετ (6-3, 6-0) και τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9, 03.00) θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην Καρολίν Ντόλχαϊντ.

Η Μαρία ήταν εκπληκτική, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της τους τελευταίους μήνες, και επιβεβαιώνοντας περίτρανα πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, φτάνοντας έτσι στον ένατο τελικό (1-7) της καριέρας της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο παίκτριες να κρατούν τα σερβίς τους στα τρία πρώτα γκέιμ και τη Σάκκαρη να προηγείται 2-1. Κάπου εκεί ήρθε και το πρώτο μπρέικ για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έφτασε στο 3-1 και το επικύρωσε με το 4-1. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εύκολη με την συμπατριώτισσά μας να φτάνει στο 6-2 για το 1-0 στα σετ.

Η Μαρία, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της τους τελευταίους μήνες, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση

Το δεύτερο σετ δεν χρειάζεται ουσιαστικά καμία απολύτως ανάλυση. Η Σάκκαρη ήταν απλά απολαυστική. Μόνο στο τέταρτο γκέιμ, όντας μπροστά 3-0, χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή από το 40-15, όμως το κατάφερε και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το 6-0 που την έδωσε την πρόκριση με 2-0 στον τελικό, όντας έναν βήμα από τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της.

Πηγή:in.gr