Λιβύη: Κηδεύονται τα αδέλφια διερμηνείς Άντζελα και Φίλιπ που σκοτώθηκαν στο τραγικό τροχαίο – Παρούσα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ξεχειλίζει ο πόνος και η θλίψη στις κηδείες των δύο ομογενών παιδιών της Άντζελας και του Φίλιπ, των δύο αδελφών διερμηνέων που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο της ελληνικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη. Ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της βορειοαφρικανικής χώρας, Κανάκη Μανδαλιού.

Θρήνος στις κηδείες της Άντζελας και του Φίλιπ που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα με τους συνολικά πέντε νεκρούς στη Λιβύη. Τα παιδιά του επικεφαλής της ελληνικής κοινότητας, κ. Μανδαλιού, είχαν πάει με την ελληνική αποστολή εθελοντικά ως διερμηνείς στη χώρα της βόρειας Αφρικής.

Μάλιστα, το χτύπημα της μοίρας είναι ακόμα πιο σκληρό, καθώς πριν από μερικές ημέρες η Άντζελα έδωσε χαρά σε όλους με τον γάμο της…

Παρούσα στη νεκρώσιμη ακολουθία που γίνεται στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που κράταγε λίγα λουλούδια.

Πηγη: newsit.gr