Συγκλονιστικές εξελίξεις: Ο 38χρονος γιος δολοφόνησε τον πατέρα του

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι ύποπτο συνέβη, μετά τον εντοπισμό του 38χρονου σε άσχημη κατάσταση.

Με το χειρότερο τρόπο φαίνεται πως κλείνει η υπόθεση της εξαφάνισης πατέρα και γιου στη Λαμία.

Ο 38χρονος που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση το μεσημέρι της Τρίτης, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή τους, φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης –όμως δεν επιβεβαιώνει ακόμα η Ελληνική Αστυνομία- ο γιος κατά την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι είχαν συμπλοκή, η οποία κατέληξε στη δολοφονία του 65χρονου.

Υπέδειξε το σημείο

Ο 38χρονος, που όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. είναι ασταθής στα λεγόμενά του, φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και το σημείο που βρισκόταν ο πατέρας του, ο οποίος εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρός.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το άψυχο σώμα του 65χρονου πρέπει να ήταν για αρκετές ημέρες νεκρό, καθώς έφερε τραύματα από ζώα -με τους ιατροδικαστές να καλούνται να εξακριβώσουν αν έγιναν πριν ή μετά το θάνατό του.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι αν συνέχισε την πορεία του με το αυτοκίνητο ο 38χρονος, μέχρις ότου αυτό μείνει από βενζίνη ή αν αντιμετώπισαν πρόβλημα ενώ ήταν μαζί πατέρας και γιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος είχε ταξιδέψει από την Άρτα στη Λαμία προκειμένου να παραλάβει το γιο του έπειτα από τροχαίο που είχε ο 38χρονος.

Οι δύο άντρες έφυγαν από το νοσοκομείο, με τον 65χρονο πατέρα να επικοινωνεί με τη σύζυγό του έπειτα από δύο ώρες, όπου της ανέφερε ότι βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής, στιγμή που χάθηκαν και τα ίχνη τους.