Νέα Υόρκη: Τα πτώματα μητέρας, κόρης και σκύλου εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά τους

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, οι άνδρες της Αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, όταν ανακάλυψαν τα πτώματα μίας μητέρας, της έφηβης κόρης της και του σκύλου τους στο διαμέρισμά τους, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Τα πτώματα της 37χρονης γυναίκας και της 14χρονης κόρης της ανακαλύφθηκαν όταν ένας φίλος πήγε να ελέγξει την οικογένεια αφού δεν είχε νέα τους από την Παρασκευή, σύμφωνα με την Αστυνομία.

«Φρικιαστική η σκηνή»

Το κτίριο όπου διέμεναν τα θύματα

Το σώμα της μητέρας βρέθηκε μπρούμυτα στο σαλόνι με τραύμα στο πρόσωπο, ενώ η κόρη της βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι, δήλωσαν πηγές της Αστυνομίας στη New York Post.

Το σώμα του σκύλου τους ήταν δίπλα τους με μια τσάντα στο κεφάλι.

«Υπήρχαν ουρλιαχτά, χτυπήματα…»

Αστυνομική πηγή περιέγραψε τη σκηνή ως ιδιαίτερα φρικιαστική και αιματηρή. Η Αστυνομία βρέθηκε στην τοποθεσία την Παρασκευή το πρωί, αφού ένας γείτονας του κάτω ορόφου, κάλεσε την Άμεση Δράση όταν άκουσε κραυγές, αλλά κανείς δεν άνοιξε την πόρτα.

«Η γυναίκα μου και εγώ ξυπνήσαμε…υπήρχαν ουρλιαχτά, χτυπήματα, ουρλιαχτά σκύλου» περιγράφει ο γείτονας. «Χτύπησαν την πόρτα, αλλά δεν πήραν απάντηση», είπε ο ίδιος μιλώντας σε αστυνομικό.

«Και μετά γύρισα σπίτι σήμερα και είδα όλα αυτά», συμπλήρωσε.

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους. Πηγές δήλωσαν ότι η τραγωδία μπορεί να είναι δολοφονία – αυτοκτονία.