Μία ομογενής υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την “Νέα Βόρεια Κυνουρία”

Μιά Ελληνίδα ομογενής, η ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ Βασιλεία Δεληγιάννη βάζει υποψηφιότητα στο τοπικό του Αγίου Ανδρέα στον Συνδυασμό “Νέα Βόρεια Κυνουρία” του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Γκαύρου.

Με έντονη δράση στα κοινά του Άστρος Κυνουρίας, η Βασιλεία Δεληγιάννη, όπου εγκατάστηθηκε τα τελευταία 20 χρόνια παλλινοστώντας από την Γερμανία  με την οικογένειά της στο πολύπαθο “ομογενειακό χωριό”, και με συμμετοχή στο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους για 13 χρόνια, διεκδικεί την ψήφο  των συντοπιτών της ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Ο Παναγιώτης Μπένος,  Πρόεδρος Παναρκαδικής, με δήλωσή του εκφράζει την υποστήριξή του στην  υποψηφιότητα της Βασιλείας Δεληγιάννη: “Σας λέω ότι σας χρειαζόμαστε γι αυτό που επιχειρείται στο παράλιο μέτωπο έμπροσθεν των κόλπων του Αρκαδικού χωριού” γράφει. Η ΠΟΕ έχει υποβάλει ένσταση αντίρρησης και έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή της στην επέκταση των ιχθυοκαλειεργιών σε τριπλάσια μάλιστα παραγωγή, γεγονός που κατά τον πρόεδρο της Παναρκαδικής, σημαίνει ότι “ο τόπος σας θα καταστραφεί”.