Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Το νέο Δ.Σ. του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με έδρα τη Νέα Ιερσέη (Greek American Chamber of Commerce) όπως αυτό συγκροτήθηκε μετά τις διεργασίες που έλαβαν χώρα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση στον «Εθνικό Κήρυκα»

 

Νέα Υόρκη.- Εξελέγη και συστάθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Greek American Chamber of Commerce – GACC), με έδρα τη Νέα Ιερσέη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διεργασιών, οι οποίες διενεργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος θα είναι ο δικηγόρος Γεώργιος Σαρρής (George K. Sarris, Esq.), με την εκπαιδευτικό Μαρία Κούκουρα – Καλογήρου (Maria Koukoura – Kalogiros) να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου. Παράλληλα, στη θέση του Γραμματέα τοποθετήθηκε ο κτηματομεσίτης Ηλίας Τσούκαλης (Elias Tsoukalis) και στη θέση της Ταμία η τραπεζικός Κωνσταντίνα Μανωλά (Connie Manola), με βοηθό τον λογιστή Αντώνιο Πάτρα (Anthony Patras).

Σε επίπεδο κατά τόπους διευθύνσεων, τη θέση του περιφερειακού προέδρου της Νέας Ιερσέης αναλαμβάνει η Μαρία Μανταλάκη (Maria Mandalakis), την αντίστοιχη θέση στη Φιλαδέλφεια ο Γεώργιος Πάππας (George N. Pappas) ενώ πρόεδρος του Τμήματος Νέων Επαγγελματιών η Κυριακή Χριστοδούλου (Kyriaki Christodoulou).

Ως μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν ακόμη η Μαρία Χριστοδούλου (Maria Christodoulou), ο Καρλ Στορζ (Karl Storz), η Νατάσα Σαρρή (Natasha Sarris), o Γεώργιος Βασιλαράκης (George Vasilarakis), ο Ιωσήφ Αντωνακάκης (Joseph Antonakakis) όπως επίσης και ο πρώην πρόεδρος Αγάπιος Κυρίτσης (Agapios Kyritsis).

Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση στον «Ε.Κ.»

Στην επιστολή του προς τα μέλη του Δ.Σ., ο νέος πρόεδρος, Γεώργιος Σαρρής, καλωσόρισε άπαντες και εξέφρασε την αισιοδοξία του για μια επιτυχημένη και παραγωγική θητεία, προς όφελος των Ελληνο-Αμερικανών επαγγελματιών.

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζω επίσημα όλους ως νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Καθένας από εσάς αναλαμβάνετε την αποστολή αυτού του φημισμένου οργανισμού, που είναι να συνδέσετε τους Ελληνες και Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες και επιχειρήσεις. Εχουμε ένα γεμάτο ενέργεια Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, πολύ επιτυχημένο. Το ενεργό αυτό Διοικητικό Συμβούλιο έχει κλείσει ήδη δυο εκδηλώσεις για αυτόν τον χρόνο αλλά και ξεκάθαρους στόχους για το νέο χρόνο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να δουλεύω με τόσο αξιόλογος επαγγελματίες», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Σαρρής.

Πηγή:ekirikas.com