Ο Εμμ. Βελιβασάκης για το άρθρο μας “Ερωτήματα που ζητούν Απαντήσεις σε Σχέση με τους Απόδημους Έλληνες”

Λάβαμε από τον γνωστό εξ Αμερικής ομογενή,  Πολιτικό Μηχανικό και Εμ. Βελιβασάκη, και δημοσιεύουμε (ελπίζουμε με την άδειά του) το ακόλουθο email αναφορικά με το άρθρο μας «Ερωτήματα που ζητούν Απαντήσεις σε Σχέση με τους Απόδημους Έλληνες»:

<<Αγαπητέ Χρήστο,

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας «Ερωτήματα που ζητούν Απαντήσεις σε Σχέση με τους Απόδημους Έλληνες» σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη!

Όχι μόνο ουρανοκατέβατος και άσχετος με το Ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι, αλλά και άκρως επικίνδυνος μου φαίνεται να είναι ο νέος «πρόεδρος»  της αξιωματικής αντιπολίτευσης της πατρίδας μας!

Μέχρι τώρα αρκέστηκε κατά πλείστον σε γενικότητες και συνθήματα, αλλά τώρα όμως που έρχονται τα δύσκολα φανερώνει την ολική άγνοια και ακαταλληλότητα του!

Πολύ φοβούμαι πως ο Κασσελάκης θα αποδειχθεί σαν ένας μεγάλος Δούρειος Ίππος που μας άφησε ο Αλέξης Τσίπρας σαν παρακαταθήκη και τελικό του δώρο του, για να τελειώσει την δουλειά που άρχισε σχετικά με την ολική μετάλλαξη και αποσύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας και την ολική αποσύνδεση της  από κατά είδους  «Εθνότητας» και Ελληνικής υπερηφάνειας! Την αρχή βέβαια, όπως καλώς ανέφερες την έκανε με την εξευτελιστική και ολέθρια συμφωνία των Πρεσπών, και την παραχώρηση του ιστορικού ονόματος Μακεδονίας στους Σλάβους γείτονες!

Με τον ερχομό του ουρανοκατέβατου ζεύγους Κασσελάκη, στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, μάλλον συνεχίζει η αποσύνθεση ολοταχώς, με τις ευλογίες των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ υπό την καθοδήγηση του άλλου «μεγάλου» κρητικού του Παύλου Πολάκη!

Καιρός λοιπόν να σοβαρευτεί και να συσπειρωθεί η Ομογένεια, γιατί ίσως χρειαστεί να διαφυλάξουμε την δάδα του «Ελληνικού Πνεύματος» ατόφια για το μέλλον……!

Με εκτίμηση για την σπουδαία δουλειά που επιτελείς σε καθημερινή βάση,

ΜΒ

Emmanuel E. Velivasakis, PE, F.ASCE>>