Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 7ης Απριλίου 2024 στην Φιλαδέλφεια

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ. Φωτογραφία: Cosmos Philly TV.

Νέα Υόρκη.- Πλώρη για την παρέλαση του έτους 2024 έβαλαν το διοικητικό συμβούλιο και η επιτροπή παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση για την 203η επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας που έχει προγραμματιστεί και η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στην καρδιά της Φιλαδέλφειας στην Benjamin Franklin Parkway .

Οι προετοιμασίες για την παρέλαση, καθώς επίσης και οι εορταστικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της πρώτης γενικής συνέλευσης της νέας σεζόν που συνήλθε το βράδυ της Τρίτης, 19 Σεπτεμβρίου 2023 στην κοινοτική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου στην καρδιά της Φιλαδέλφειας.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γεωργία Χλέτσου (Γεωργία Χλέτσου (Georgia Chletcos) έκανε μια σύντομη αναδρομή στα δρώμενα που ακολούθησαν μετά την επανεκλογή του διοικητικού συμβουλίου και κάλεσε τους εκπροσώπους των συλλόγων και των κοινοτήτων να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων και της ίδιας της παρελάσεως.

Οι συμπρόεδροι της Επιτροπής Παρελάσεως, κ.κ. Χάρης Καραπαλίδης και Γιάννης Βασιλείου αναφέρθηκαν στις προετοιμασίες για την παρέλαση και κάλεσαν τα στελέχη και τα μέλη να καταθέσουν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις για την επικείμενη παρέλαση, καθώς επίσης και για την πλειάδα των εκδηλώσεων που διοργανώνονται πριν και μετά την παρέλαση.

Η κ. Βανέσσα Κωνσταντινίδη, η οποία ηγείται του νεοσύστατου οργανισμού για τους νέους επαγγελματίες, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις «Παρέα και Ποτό» που έχουν προγραμματίσει και κάλεσαν τους παρισταμένους να προτρέψουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους να πλαισιώσουν τις τάξεις του οργανισμού τους.

Η εγνωσμένου κύρους διαδικτυακή ιστοσελίδα https://cosmosphilly.com/ παρακολούθησε την συνέλευση και τόσο η είδηση όσο και το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου εκπέμπουν μηνύματα ενότητας και σύμπνοιας μεταξύ των ηγετών της κορυφαίας οργάνωσης των Ελλήνων της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Οι ηγέτες της Φιλαδέλφειας έρχονται να διαλαλήσουν ότι η επιτυχία των παρελάσεων και των λοιπών εκδηλώσεων δεν είναι τυχαία γεγονότα, αλλά προϊόν της αυταπάρνησης των ηγετικών στελεχών και των μελών των Επιτροπών οι οποίοι τηρούν ως κόρη οφθαλμού την ρήση του Στρατηγού Μακρυγιάννη « Είμαστε εις το «εμείς» κι όχι εις το «εγώ».

Πηγή:anamniseis.net