Μακελειό στην Αρτέμιδα: Αυτός είναι ο 32χρονος εκτελεστής των έξι Τούρκων – Ο διάλογος με ένα από τα θύματα

Αθήνα.- Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία φωτογραφία του 32χρονου Τούρκου, ο οποίος συνελήφθη για το μακελειό με τους έξι νεκρούς συμπατριώτες του, στην Αρτέμιδα. Πρόκειται για εικόνες από βίντεο που κατέγραψε κάμερας ασφαλείας και μετέδωσε το ΟΡΕΝ.

Ο 32χρονος διακρίνεται σε περίπτερο της περιοχής, λίγη ώρα πριν φτάσει στο σπίτι στην Αρτέμιδα, που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι έξι ομοεθνείς του. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί λίγη ώρα με την δολοφονία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκτιμάται πως ήταν ο άνθρωπος «κλειδί» για την φονική ενέδρα που στήθηκε στην Αρτέμιδα.

Φέρεται να ήταν εκείνος που έπεισε τους «έξι» να έρθουν στην Ελλάδα, προκειμένου στη συνέχεια να μεταβούν στην Ιταλία, όπου βρίσκεται ο «εγκέφαλος» της συμμορίας στην οποία ανήκαν. Ωστόσο, έπαιξε «διπλό ρόλο» και παγίδευσε τους ομοεθνείς του. Με το πρόσχημα ότι θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο, ώστε να διαφύγουν από την χώρα μας, τους οδήγησε στο σημείο στην Αρτέμιδα, όπου περίμεναν οι υπόλοιποι εκτελεστές, και τους γάζωσαν με βροχή από σφαίρες.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε πληροφορίες και για την έρευνα που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές στα κινητά τηλέφωνα των έξι θυμάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο κινητό τηλέφωνο ενός από τους έξι Τούρκους καταγράφεται ο διάλογος του 32χρονου με ένα από τα έξι θύματα, λίγο πριν από την εκτέλεση.

Ο ένας εκ των έξι Τούρκων λέει στον 32χρονο: «Αδελφέ, ο Baris (εννοεί ένα από τα θύματα) κάνει για δύο άτομα. Έξι άτομα πώς θα χωρέσουμε στο αυτοκίνητο;». Ο 32χρονος απαντά: «Θα χωρέσουμε, είναι 8 χιλιόμετρα δρόμος. Εκείνος θα κάτσει μπροστά. Οι άλλοι θα χωρέσετε πίσω. Δεν θα υπάρξει θέμα».

Πηγή: enikos.gr