Πέτρος Λεωτσάκος: Πέθανε ο δικηγόρος του «Ερωτοδικείου»

Το δικό της αντίο είπε και η τηλεοπτική του παρτενέρ, Πέπη Τσεσμελή που παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες του

 

Ο δικηγόρος Πέτρος Λεωτσάκος πέθανε από ανακοπή την περασμένη Πέμπτη.

Έγινε γνωστός κατά τη δεκαετία του ’90 ως ο δικηγόρος του “Ερωτοδικείου” και της εκπομπής στο “Αυτόφωρο”.

Ο Λεωτσάκος πέρα από το προφίλ που έβγαζε στην τηλεόραση, και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ερωτοδικείο» αλλά και στο «Αυτόφωρο» ήταν ένας άνθρωπος – όπως τον χαρακτηρίζουν εκείνοι που τον έζησαν – νομομαθής, έξυπνος και ευέλικτος αλλά και ιδιαίτερα ευγενής.

Το δικό της αντίο είπε και η τηλεοπτική του παρτενέρ, Πέπη Τσεσμελή που παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες του, τόσο από την κοινή τους τηλεοπτική παρουσία όσο και από στιγμές τους εκτός πλατό.

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου φίλος μου αληθινός .Α χ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα Ήσουν είσαι και θα είσαι. Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες.. Έλεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντά. Ποτέ δε Μ άφησες ούτε εγώ ποτέ.. Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους είδα από κοντά τι τραβανε ειτε δίκαια είτε άδικα δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρούλης. Μεσα από σένα είδα και έμαθα πράγματα που δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις. Καλό ευλογημένο σου ταξίδι» έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newpost.gr