Νεκρός υπαρχηγός της Χαμάς σε ισραηλινό βομβαρδισμό – Ο ισραηλινός στρατός «συνεχίζει να επιτίθεται στη Γάζα»

«O υποστράτηγος Jihad Muheisen, Διοικητής των Παλαιστινιακών Δυνάμεων Εθνικής Ασφάλειας στη Λωρίδα της Γάζας και η οικογένειά του σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό του σπιτιού του στη γειτονιά Sheikh Radwan» αναφέρει η ανάρτηση.

Νωρίτερα σήμερα ο ισραηλινός στρατός είχε ανακοινώσει ότι «κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας, οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις, υπό τη διεύθυνση της Σιν Μπετ, κατέστρεψαν εκατοντάδες τρομοκρατικές υποδομές της Χαμάς».

Σύμφωνα με τον IDF, στις επιδρομές σκοτώθηκε ο αρχηγό της στρατιωτικής πτέρυγας της τρομοκρατικής οργάνωσης Επιτροπές Λαϊκής Αντίστασης στη Ράφα, Ραφάτ Χαρέβ Χοσεΐν Αμπού Χαλάλ καθώς και «ένας αριθμό λειτουργών που ανήκαν στη δύναμη Νατζάμπα της Χαμάς».

«Δεν αποκλέιεται να υπάρχουν ακόμη Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στο ισραηλινό έδαφος»

O  εκπρόσωπος του IDF αντιναύαρχος Daniel Hagari αναφέρει επίσης ότι ο ισραηλινός στρατός δεν μπορεί ακόμη να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν ακόμη Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στο ισραηλινό έδαφος από τη διείσδυση της 7ης Οκτωβρίου.

«Δεν έχουμε ολοκληρώσει τη σάρωση της [συνοριακής περιοχής της Γάζας] ακόμα», λέει.

Ο ίδιος ανέφερε χθες το βράδυ, ότι τα στρατεύματα βρήκαν και συνέλαβαν έναν «εξαντλημένο τρομοκράτη» που προσπαθούσε να επιστρέψει στη Γάζα. Σχετικά με τον αριθμό των ομήρων, υποστήριξε ότι ο στρατός έχει μέχρι στιγμής ειδοποιήσει τις οικογένειες 203 ατόμων ενημερώνοντας ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: skai.gr