Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την 42χρονη κόρη του

«Δυστυχώς, δεν είμαστε καλά». Αυτές φέρεται να ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο αδελφός της 42χρονης Κατερίνας, όταν είδε τη γυναίκα να κείτεται νεκρή στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, επί της οδού Μετεώρων, στις Συκιές, στην Θεσσαλονίκη.

Η γειτονιά παραμένει συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία της 42χρονης που επί χρόνια πάλευε με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. «Στην αρχή νομίζαμε ότι κάτι έπαθε η Κατερίνα επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και χρειαζόταν βοήθεια. Στη συνέχεια ο σύζυγος πήγε μήπως χρειαζόταν να βοηθήσει, και ο αδελφός της είπε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, “δυστυχώς, δεν είμαστε καλά”».

Με αυτά τα λόγια η Παναγιώτα Χατζητάσιου περιέγραψε τις στιγμές που διαδραματίστηκαν όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, διαπίστωσαν πως η 42χρονη ήταν νεκρή, προσθέτοντας πως ο αδελφός της ήταν συγκλονισμένος από την αποτρόπαια πράξη του πατέρα του.

Σημειώνεται ότι η 42χρονη πάλευε με την ασθένεια από όταν ήταν 14 ετών, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων της. Έμενε στις Συκιές τα τελευταία δέκα χρόνια, και οι ένοικοι την περιγράφουν ως ένα ήσυχο και κοινωνικό άτομο, σε αντίθεση με τον 69χρονο που τον περιγράφουν ως «αγέλαστο» και «απόμακρο».

Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 69χρονος

Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή τουο 69χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 42χρονης κόρης του, την οποία φέρεται να στραγγάλισε στο διαμέρισμα όπου εκείνη διέμενε. Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσει στους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, όταν ο αδελφός της 42χρονος πήγε να την επισκεφθεί και την εντόπισε νεκρή. Εξετάζοντας μακροσκοπικά τη σορό, η ιατροδικαστής διαπίστωσε ευρήματα που παραπέμπουν σε ασφυκτικό θάνατο.

Αναζητώντας τους γονείς της, οι αστυνομικοί έφτασαν σε διαμέρισμα στην Τούμπα όπου διαμένει ο 69χρονος πατέρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος, πιθανόν στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, ενώ δίπλα του βρέθηκε το ψαροντούφεκο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της φερόμενης πράξης του. Εξετάζεται πάντως η εκδοχή να συνδέεται με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το θύμα.

Πηγή: enikos.gr