Ο Σύλλογος Β/Ηπειρωτών αναπλήρωσε την θέση του αντιπροέδρου και ενέκρινε το πρόγραμμα

Νέα Υόρκη.-  Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Πύρρος», η οποία συνήλθε το απόγευμα της Κυριακής, 29ης Οκτωβρίου 2023 στο Ηπειρώτικο Σπίτι στην Αστόρια αναπλήρωσε την χηρεύουσα θέση του αντιπροέδρου και ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τους δύο τελευταίους μήνες του 2023.

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εξελέγη χωρίς αντίπαλο ο κ. Παναγιώτης Λέκκας. Ο κ. Λέκκας διαδέχτηκε το αξίωμα που μέχρι πρότινος κατείχε ο Δημήτριος Τσαβέγιας, ο οποίος, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» στην προηγούμενη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του προέδρου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Τσαβέγιας κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της ολομέλειας και τόνισε ότι τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν τον Δεκέμβριο.

Στιγμιότυπο από την παράσταση του πουφωνικού συνόλου της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας. Φωτογραφία Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Πρόκειται για το «Ηπειρώτικο Αντάμωμα» το οποίο θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 2 Δεκεμβρίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» στην Αστόρια και το Χριστουγεννιάτικο πάρτι, το οποίο θα οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 1.00 μ.μ. στο Ηπειρώτικο Σπίτι στην Αστόρια.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι διοργανώνεται από κοινού με τον Σύλλογο Ηπειρωτών «Αναγέννησις» και τα γυναικεία τμήματα «Σουλιώτισσες» και «Θυγατέρες της Ηπείρου», οι οποίοι κάθε χρόνο αναλαμβάνουν εν αλλάξ την χρηματοδότηση της παιδικής εκδήλωσης.

Τέλος να σημειώσουμε ότι Διοικητικό Συμβούλιο του «Πύρρου» απαρτίζεται από τους Δημήτριο Τσαβέγια, πρόεδρο, Παναγιώτη Λέκκα, αντιπρόεδρο, Θάλεια Στυλιανού (γενική γραμματέα), Αλίκη Ρίζου, (βοηθό γραμματέα), Αμαλία Άλμα Θανάση (ταμία) και Κωνστάντω Κολέζη (βοηθό ταμία). Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Τιμολέων Ζιώγκας, Σταύρος Ζιώγκας, Φώτης Τσέρος, Γιώργος Μπεζιάνης και  Βαγγέλης Ζάχος. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι κκ. Χρήστος Ράππος και Μενέλαος Λαζάρης. Η εξελεγκτική επιτροπή πλαισιώνεται από τους Βασιλική Νάστου και Χαράλαμπο Μέλλο.

Πηγή:anamniseis.net