ΜΟΔΑ:  loafers

Πέγγυ Κονδυλοπούλου

Τα loafers αποτελούν μια must φθινοπωρινή τάση. Εκτός από το μαύρο χρώμα ή τα κλασικά neutral χρώματα, το φθινόπωρο 2023 μπορείτε να επενδύσετε σε ένα πιο funky σχέδιο που θα το συνδυάσετε με total black outfits.

 

 

Τα loafers είναι ένας συνδυασμός κομψότητας, πρακτικότητας και στιλιστικής ευελιξίας, μπορείτε να τα συνδυάσετε με παντελόνια ή κοστούμια όσο και με φούστες ή φορέματα, καθιστώντας τα ως μία από τις επικρατέστερες επιλογές για τη γκαρνταρόμα σας. Πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων Max Mara, Palomo Spain και Giorgio Armani, Alexander McQueen και Miu Miu, οι οποίοι τα συνδύασαν με φούστες σε mini μήκος, με σατινέ παντελόνες.

 

 

 

Ρίχνοντας μία ματιά στο street style παρατηρούμε πως αυτό που ακολουθούν οι πιο κομψές fashion experts αλλά και τα σύγχρονα style icons όπως η Gigi Hadid και η Hailey Bieber είναι να συνδυάζουν τα loafers τους με κάλτσες, δημιουργώντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτή η στιλιστική συμβουλή χαίρει μεγάλης αναγνώρισης και από τις Γαλλίδες.  Αντιμετωπίστε τα loafers σαν ένα αξεσουάρ με διαχρονική αξία και κάντε την σωστή προσθήκη στην συλλογή σας!

νν