Αποχώρησαν από την συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της πλευράς Αχτσιόγλου και της Ομπρέλας

16:10 Αποχώρησαν εντελώς από τη διαδικασία και τα στελέχη της τάσης Τεμπονέρα, που δηλώνουν ότι δεν θα έρθουν ούτε αύριο.

16:00 Αποχώρησαν από την συνεδρίαση της ΚΕ στελέχη της πλευράς Αχτσιόγλου και της Ομπρέλας.   Αποχώρησαν πριν από λίγο από την συνεδρίαση της ΚΕ στελέχη που βρίσκονται κοντά στην Αχτσιόγλου, οι «6+6» και Τεμπονέρας καθώς και τα στελέχη της «Ομπρέλας». Διαφωνούν με την διαδικασία.

(περισσότερα σε λίγο)

Ο αναπληρωτής γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Βασιλειάδης, τάχθηκε κατά του δημοψηφίσματος.

15:55 Παρέμβαση Ραγκούση 

Ο Γιάννης Ραγκούσης απευθυνόμενος προς τον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε: Ξεκινά η διαδικασία με δεδομένη την απόφασή σου για δημοψήφισμα; Πρέπει να το ξεκαθαρίσεις τώρα, γιατί αν την συμπεριλαμβάνεις ως απόφαση, πρέπει να ψηφιστεί»

15:40 Νέα ένταση στην ΚΕ

Η πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα που αφορά στα υπό διαγραφή στελέχη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι διαφωνεί με το δημοψήφισμα για λόγους καταστατικούς και για λόγους αρχής. Πρόσθεσε δε με νόημα, πως «αν ήθελα να ήμουν οπαδός, θα ήμουν σε γήπεδο»

15.30 Στο βήμα της ΚΕ η Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου ζήτησε να επιλυθεί το ζήτημα του δημοψηφίσματος ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία.

Ζήτησε ψηφοφορία τώρα για αναίρεση της πρότασης δημοψηφίσματος ενώ αναφερόμενη στην εισήγηση Κασσελάκη, την χαρακτήρισε διχαστική και αντιδημοκρατική ενώ από την αίθουσα υπήρξαν αντιδράσεις από τους προεδρικούς.

15:15 Ψηφοφορία για την πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα ζητά η πλευρά Αχτσιόγλου

Ψηφοφορία άμεσα σχετικά με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με το ζήτημα των διαγραφών των τεσσάρων στελεχών ζητά η πλευρά τής Έφης Αχτσιόγλου.

15:05 Ποιοι έχουν μείνει στην ΚΕ

Μετά το τέλος της ομιλίας του Κασσελάκη, εντός της αίθουσας έμειναν μέλη μη στελέχη της ΚΕ που είναι προεδρικοί ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν.

14:50 Συνεχίζεται η συνεδρίαση της ΚΕ 

Μετά το τέλος της ομιλίας Κασσελάκη, αποχωρούν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και η συνεδρίαση θα συνεχιστεί.

14:45 Έντονη αντίδραση Φίλη 

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Φίλη προκάλεσαν οι αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη για πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ. «Αίσχος και ντροπή» φώναξε ο κ. Φίλης.

Αποχώρησε από την ΚΕ ο Βίτσας . “Δεν αντέχω να τον ακούω”…