Επέτειος Γρηγορόπουλου: «Φρούριο» η Αθήνα – Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί – Οι σταθμοί του μετρό που θα κλείσουν στις 11

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας που διαμορφώθηκαν για την σημερινή επέτειο Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, χιλιάδες αστυνομικούς, προελέγχους και φρούρηση στόχων τουρκικού ενδιαφέροντος, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας για την Τετάρτη (6/12) και την Πέμπτη (7/12). Μάλιστα, θα υπάρξει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία.

Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί για την επέτειο Γρηγορόπουλου

Σχετικά με την επέτειο Γρηγορόπουλου (6/12) για την οποία είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου αυτό τον σχεδιασμό θα τον υλοποιήσουν τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας ενώ ελικόπτερα και drones θα δίνουν την εικόνα από αέρος προκειμένου να κατευθύνουν της επίγειες δυνάμεις. Επιπλέον, σε διάφορα σημεία θα βρίσκονται διασκορπισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί φραγμοί και οι περιπολίες θα καθοριστούν ανάλογα με τα δρομολόγια των συγκεντρώσεων – πορειών.

Οι σταθμοί του μετρό που θα κλείσουν στις 11

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στην περιοχή των Εξαρχείων.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλ. Γρηγορόπουλου.

newpost.gr