Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο αλλά και στα Σπάτα με τρεις νεκρούς και 1 σοβαρά τραυματία

Αθήνα.- Διπλή τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο, και στα Σπάτα όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα. το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα αλλά και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Παλαιό Φάληρο,  βάφοντας την άσφαλτο με αίμα.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ένας άντρας περίπου 25 ετών και μία γυναίκα κοντά στα 50 είναι τα θύματα της σφοδρής σύγκρουσης στα Σπάτα. Το βίντεο που μετέδωσε ο ANT1 δείχνει τα δύο Ι.Χ να έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Επιπλέον σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η μετωπική σύγκρουση έγινε όταν το ένα αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, αφού φέρεται να έσκασε το λάστιχο.

Όπως δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν αρχικά διερχόμενοι οδηγοί με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητα τους και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπάθησαν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Το δεύτερο, επίσης θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο  Παλαιό Φάληρο, περιοχή Έδεμ, με ένα νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να χάνουν τη ζωή τους έπειτα από σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με τραμ.