Η ΑΕΚ «αυτοκτόνησε» στις Σέρρες με μοιραίο τον Αθανασιάδη

Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς όπου έπαιζε με παίκτη παραπάνω, έχασε πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς και πληγώθηκε από ένα μεγάλο λάθος του Έλληνα κίπερ στο φινάλε.

Σέρρες.- Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας απώλεια για την ΑΕΚ, η οποία πέταξε βαθμούς και στις Σέρρες μετά το Αγρίνιο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα… αυτοκτόνησε ποδοσφαιρικά σε μία αναμέτρηση, όπου είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 65′, πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς και από ένα λάθος του Αθανασιάδη στο φινάλε έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της!

Ο «δικέφαλος» έκανε ιδανική εκκίνηση στον αγώνα και στο 16′ άνοιξε το σκορ. Ο Τσούμπερ έκανε την επέλαση, σούταρε, ο Κατσίκας έδιωξε και η μπάλα μετά το «τσαφ» του Γκαρσία έφτασε στον Ρότα που με το στήθος άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, στο 38′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Θυμιάνη που πήρε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μούργου. Η ΑΕΚ, όμως, ξαναπήρε το προβάδισμα στο 45′ όταν μετά από ασίστ του Τσούμπερ, ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τσούμπερ στο 61′ και ο Ρότα στο 63′ έχασαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ και στο 65′ ο Πανσερραϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπέργκστρομ. Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο φινάλε του ματς είχε στιγμές για να τελειώσει το ματς. Ο Κατσίκας στο 91′ έδιωξε το σουτ του Λιβάι και στο 92′ ο Ζίνι σημάδεψε το δοκάρι.

Η ομάδα των Σερρών δεν τα παράτησε. Στο 94′ ο Τομάς σημάδεψε το δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης, μετά από σέντρα, ο Αθανασιάδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και σε κενό τέρμα ο Θυμιάνης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (80′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο, Σοφιανός (58′ Τομάς), Μούργος (81′ Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός (66′ Γκοτζαμανίδης), Άλεξιτς.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (79′ Μήτογλου), Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον (46′ Σιμάνσκι), Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (79′ Τσούμπερ), Γκαρσία.

Πηγή:naftemporiki.gr/ sport24.gr