Ολυμπιακός: Οι μεταγραφές στο κέντρο της άμυνας φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Φρέιρε

Ο Ολυμπιακός θα ισχυροποιηθεί ως προς το ρόστερ του στη θέση του στόπερ, κάτι που θα επιφέρει εξελίξεις με το μέλλον του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού που είναι δανεικός στην ομάδα.

Προφανώς και δεν είναι απλή ή εύκολη διαδικασία μία διακοπή δανεισμού ωστόσο με όλους τους άλλους στόπερ να υπολογίζονται και με την έλευση δύο νέων προσώπων στο κέντρο της άμυνας για τον Ολυμπιακό κάπως πρέπει να… αδειάσει το ρόστερ. Σε αυτήν την περίπτωση ο παίκτης που θα βρεθεί στην πιο δύσκολη θέση είναι ο Νικολάς Φρέιρε.

Ο 29χρονος Αργεντίνος έχει δύο βασικά ζητήματα που επιβαρύνουν τη θέση του. Το πρώτο είναι πώς από τις 9 συμμετοχές του στην ομάδα ο Ολυμπιακός δεν πήρε από αυτόν αυτά που ήθελε και περίμενε. Η αγωνιστική του εικόνα δεν ήταν καλή στο πιο μεγάλο διάστημα που αγωνίστηκε. Είχε και καλές στιγμές και κάποια καλά ματς αλλά αυτό δεν αρκεί.\

Αρκεί να σκεφτούμε το πώς… συστήθηκε στον Οργανισμό του Ολυμπιακού. Ως ένας έμπειρος σέντερ μπακ, άλλοτε αρχηγός της Πούμας και ως μία προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο που θα ήταν ο Νο1 και βασικός στόπερ της ομάδας.

Μία 2η και εξίσου σημαντική παράμετρος έχει να κάνει με το διάστημα που απουσιάζει μετά τον τραυματισμό του και τις υποτροπές που υπέστη. Ο ίδιος ο παίκτης είχε αφήσει να εννοηθεί με ανάρτησή του στο Instagram πώς θα επέστρεφε όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και το αποτέλεσμα είναι να μην έχει παίξει με τον Ολυμπιακό από την 1η Οκτωβρίου (και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός που είχε γίνει αλλαγή). Άρα την 1η Γενάρη θα συμπληρώσει 3 μήνες εκτός. Είναι και αυτό λοιπόν ένα θέμα.

Συμπερασματικά λοιπόν το μέλλον του Φρέιρε θα κριθεί σύντομα. Όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα με την πρόωρη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό να είναι μέσα στις εκδοχές για τη συνέχεια της καριέρας του.