Τέλος ο Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά τη συμφωνία του με τον Φατίχ Τερίμ έλυσε το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος αποχωρεί από το τριφύλλι μετά από 2,5 χρόνια.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο του τριφυλλιού αποτελεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη συμφωνία των πράσινων με τον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την τύχη της ομάδας.

Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός ο οποίος αυτά τα 2,5 χρόνια κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας και δημιούργησε μια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ουσιαστικά πλήρωσε τον φετινό αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρώπης και δη το Conference League και το γεγονός πως το τριφύλλι το τελευταίο διάστημα δεν έπαιζε τόσο καλά.

Η απόφαση ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος μετά την ήττα από τη Μακάμπι άρχισε να επεξεργάζεται στο μυαλό του το συγκεκριμένο σενάριο καθώς θεωρούσε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει στην ομάδα. Για αυτό και αφού εξέτασε κάποιες λύσεις εν τέλει πήγε στην επιλογή του Τούρκου τεχνικού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτά τα 2,5 χρόνια έκατσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε 113 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη με απολογισμό 64 νίκες, 22 ισοπαλίες και 27 ήττες.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ που θα επισημοποιήσει και τυπικά το “διαζύγιο” των δύο πλευρών.

Πηγή:spoet24,gr