Με την πρωτοχρονιάτικη γιορτή η αυλαία των εκδηλώσεων των Αθηναίων για το 2024

Νέα Υόρκη.- Ο ιστορικός Σύλλογος Αθηναίων της Νέας Υόρκης καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους τους όπως παραστούν στην Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή. Πρόκειται για την πρώτη και πολλά υποσχόμενη εκδήλωση του νέου έτους 2024, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 14η Ιανουαρίου 2024 και ώρα 5.00 μ.μ. στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Laterna» στην διεύθυνση 47-20 Bell Blvd, Bayside, NY 11361.

Πρόκειται για τον ίδιο φιλόξενο χώρο όπου προ ενός έτους ο Σύλλογος Αθηναίων διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση υπό την ηγεσία του Πάνου Αδαμόπουλου και η οποία αποτέλεσε την αφετηρία για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και εκδηλώσεις που διέφεραν και ενδιέφεραν.

Εξ άλλου μια αναζήτηση στις «Αναμνήσεις» με το λήμμα «Σύλλογος Αθηναίων» αρκεί για να διαπιστώσετε ότι το 2023 ήταν έτος πρόοδου, επιτυχιών και δημιουργίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Αδαμόπουλος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι είναι η πρώτη εκδήλωση του 2024, η οποία θα τους παράσχει την δυνατότητα να κάνουν και έναν σύντομο απολογισμό της δράσης του 2023 και να προβάλλουν τους στόχους για το 2024.

Ερωτηθείς για τους στόχους της εκδήλωσης αυτής καθ΄ εαυτής επεσήμανε ότι έχει τριπλό  χαρακτήρα. Ο πρώτος σχετίζεται με την αναβίωση των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων. Ο δεύτερος με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση με μια εκλεκτή τραγουδίστρια και πολυτάλαντη ορχήστρα και ο τρίτος σχετίζεται με την ενίσχυση του ταμείου για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Οι Αθηναίοι με τους φίλους τους θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, να ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να ξεφαντώσουν με την Ελεάννα Φινικαλιώτη στο τραγούδι, τον Γιώργο Λυριστή στα πλήκτρα, τον Samir Shukry, στο βιολί και τον Γιάννη Στάικο στο μπουζούκι.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $120.00. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την τέως πρόεδρο και συγγραφέα κ. Βάνα Κοντομέρκου (203) 268-3327

 

 

Πηγή:anamniseis.net