Νέο απευθείας δρομολόγιο Νέα Υόρκη-Αθήνα προσθέτει η Norse Atlantic Airways

Νέα Υόρκη.–  Με τη δημοτικότητα της Ελλάδας ως ταξιδιωτικού προορισμού να αυξάνεται διαρκώς, μια άλλη αεροπορική εταιρεία, η νορβηγική Norse Atlantic Airways, μια εταιρεία χαμηλού κόστους, προσθέτει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαΐου έως τις 26 Οκτωβρίου του 2024, με τιμές που ξεκινούν από 249 δολάρια.

«Αυτή η νέα σύνδεση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Norse Atlantic Airways, Μπγιόρν Τόρε Λάρσεν (Bjorn Tore Larsen), σε δήλωσή του στο «Travel and Leisure».

«Πιστεύουμε ότι το δρομολόγιο αυτό όχι μόνο θα καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά θα δημιουργήσει επίσης ευκαιρίες για πολιτιστικές ανταλλαγές και επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ αυτών των δύο ζωντανών προορισμών», πρόσθεσε.

Ενώ οι τιμές είναι χαμηλές από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο, οι ναύλοι απλής μετάβασης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κυμαίνονται μεταξύ 528 και 1039 δολαρίων, ακριβότερα από ορισμένες πτήσεις μετ’ επιστροφής από άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η πτήση αντικαθιστά ένα δρομολόγιο που απαιτούσε μεγάλη αναμονή στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.

Η Norse επισημαίνει ότι η πτήση μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί ως σημείο ανταπόκρισης, με τους ταξιδιώτες να μπορούν να κλείσουν κατόπιν ξεχωριστές πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Νάξος και η Μήλος.

Η πτήση θα εκτελείται με αεροσκάφος «Boeing 787 Dreamliner», το οποίο προσφέρει επιλογές Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέγουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως πρόσθετα γεύματα, παραδοτέες αποσκευές, εκ των προτέρων επιλογή θέσης και πολλά άλλα.

Πηγή:ekirikas.com