Ο Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Γιάννινα.– Ο Π{ανσερραϊκός, επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του, και σκαρφάλωσε στην 9η θέση και στο -5 από την 6η θέση και τον Αστέρα Τρίπολη -που έχει ένα ματς λιγότερο.

O Χεφτέ Μπετανκόρ μέσα σε 6 λεπτά πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και την οδήγησε στο «τρίποντο».

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα (Μετά τον ΠΑΟΚ), γεγονός που δεν του επέτρεψε να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση, την οποία «μοιράζεται» με την Κηφισιά.

Τα γκόλ του Πανσερραϊκού:  Στο 11’, ο Μπετανκόρ πήρε το «ριμπάουντ» από την προσωρινή απόκρουση του Κλέιμαν σε σουτ του Στάικου (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι) και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Στη συνέχεια στο 16’ πάλι ο Μπετανκόρ, με μακρυνό σουτ έγραψε το 2-0.

Προσπάθησε ο ΠΑΣ , κυρίως στο β’ μέρος, να μειώσει για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 48’, ο Χόβαν απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κόντε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Τζίμας έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να σταματά στα σώματα αμυντικών του Πανσερραϊκού.

Στο 79’, ο Μπάλαντου ΠΑΣ Γιάννινα με βολέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν. Πέντε λεπτά μετά, ο Κλέιμαν είπε «όχι» στον Αλεξιτς, ενώ στη συνέχεια της φάσης το νέο σουτ του Στάικου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης (60’ Κιάκος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (60’ Ριένστρα), Τζίνο, Λέο (46’ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (82’ Εφορντ), Κόντε (61’ Μπάλαν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τόμας (89’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (81’ Οικονόμου), Μπετανκόρ (71’ Αλεξιτς).