Μαρινάκης: Αμφίβολη έως αδύνατη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ λόγω Η1Ν1 -Το απόγευμα η απόφαση για το υπουργικό

Αθήνα,- Στην ασθένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη με H1N1 αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Λόγω ασθένειας του πρωθυπουργού δεν ξέρουμε αν θα γίνει αύριο Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο ενδεχομένως θα επαναπρογραμματιστεί, είπε ο Πάυλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης για πρόγραμμα Πρωθυπουργού
Κακώς έχει περάσει η εντύπωση ότι είναι έκτακτο, μιλάμε για τακτικό υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επίσπευση για ένα συγκεκριμένο θέμα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις πολιτικών συντακτών σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Στο υπουργικό συμβούλιο επίκειται και σημαντική παρέμβαση κατά της καθυστέρησης της απονομής της Δικαιοσύνης, είπε ο κ. Μαρινάκης και ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση δεν βάζει σε δημοψήφισμα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Διαχρονικός σεβασμός στην εκκλησία, θα ακούσουμε τις απόψεις της
Ο κ. Μαρινάκης συμφωνα με την ΕΡΤ ανέφερε ότι «παραμένει στο πρόγραμμα το υπουργικό συμβούλιο, αλλά αν δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να συμμετάσχει θα αναβληθεί για λίγες ημέρες. Αμφίβολη είναι επίσης η επίσκεψη στις ΗΠΑ του πρωθυπουργού έως αδύνατη, το πρόγραμμα μένει ως έχει και θα αξιολογείται η πορεία της υγείας του».<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/marinakis-amfiboli-episkepsi-mitsotaki-stis-ipa”>Μαρινάκης: Αμφίβολη έως αδύνατη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ λόγω Η1Ν1 -Το απόγευμα η απόφαση για το υπουργικό –

Πηγή: iefimerida.gr