Ματαίωση λόγω πένθους της πανομογενειακής συγκέντρωσης

Νέα Υόρκη.- Ματαιώθηκε λόγω του πένθους για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του ευπατρίδη Στέλιου Στρουμπάκη, η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη, 15η Φεβρουαρίου 2024 πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση της 14ης Απριλίου 2024 στη Νέα Υόρκη.

Η απόφαση ελήφθη από την Επιτροπή Παρελάσεως, καθώς για σήμερα το βράδυ, την ίδια περίπου ώρα έχει προγραμματιστεί το προσκύνημα του σκηνώματος του αειμνήστου στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών «Αντωνόπουλος» στην Αστόρια.

Ο Στέλιος Στρουμπάκης, ως γνωστόν απεβίωσε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 σε ηλικία 71 ετών, ενώ η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 16ης Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στην Αστόρια.

Η επόμενη πανομογενειακή συγκέντρωση θα λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης 22ας Φεβρουαρίου 2024 στις 7:00 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Επιτροπής Παρελάσεως.

Η Επιτροπή Παρέλασης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, αποφάσισε να ματαιώσει την ανοιχτή συνεδρίαση παρέλασης (Πανομογενειακή) της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024, από σεβασμό στην οικογένεια του Στέλιου Στρουμπάκη, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως την περασμένη Δευτέρα και επειδή το προγραμματισμένο από την οικογένεια προσκύνημα (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, 4:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. στο Γραφείο Τελετών Antonopoulos/Farenga Funeral Home, 38-08 Ditmars Blvd. Astoria, NY 11105) συμπίπτει με την ημέρα και ώρα της Πανομογενειακής.

Το Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας θα παραμείνει ανοιχτό αύριο έως τις 8:00 μ.μ. για παροχή πληροφοριών, βοήθεια με τις εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής στην παρέλαση, καταχωρήσεις στο λεύκωμα, διανομή και αγορά λαχείων, κ.λπ.

Η επόμενη τακτικά προγραμματισμένη ανοιχτή συνάντηση για την Παρέλαση (Πανομογενειακή) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:00 μ.μ.

Η Παρέλαση είναι υπόθεση όλων! Καλείστε να δώσετε το παρών!

Πηγή:anamniseis.net