Στην τελική ευθεία η προεκλογική καμπάνια του ζεύγους ομογενών Κων. Λαμπρόπουλου και Μαρίας Μάρκου

Νέα Υόρκη.- Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου πολιτειακού γερουσιαστή της 59ης Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου και της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου της Αστόριας, Μαρίας Μάρκου, με αμφότερους να εντείνουν τις επαφές τους με φίλους και υποστηρικτές.

Στο πλαίσιο αυτό, οι προεκλογικές εκστρατείες Gus for NY (Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος) και Markou For Queens (Μαρία Μάρκου) διοργάνωσαν μια μαζική εκδήλωση στην αίθουσα «Πέτρος Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, η οποία ήταν αφιερωμένη στους 150 μεγάλους χορηγούς και δωρητές, ενόψει της προσεχούς εκλογικής διαδικασίας.

Σε μια συμβολική κίνηση, το ζεύγος Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου και Μαρίας Μάρκου εισήλθε την αίθουσα μαζί με τα τρία τους παιδιά, Καρολίνα, Καλλίστη και Νίκανδρο και, όπως συνηθίζουν, χαιρέτησαν τους παρευρισκόμενους έναν προς έναν, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Λαμβάνοντας τον λόγο, η Μαρία Μάρκου ευχαρίστησε τους δωρητές για την αγάπη και την υποστήριξή τους, ενώ τόνισε πως, βάσει των επίσημων στοιχείων, ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος προηγείται όσον αφορά στις οικονομικές δωρεές της εκστρατείας του, ένα πλεονέκτημα που θα μπορούσε να καταστεί καθοριστικό για τη συνέχεια. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη θέση της περιφερειακής συμβούλου (District Leader) που διεκδικεί στις προσεχείς εκλογές, τονίζοντας για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη του κοινού.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε με την σειρά του όλους τους δωρητές, οι οποίοι υποστήριξαν την εκστρατεία τους από τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Ο κ. Λαμπρόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει πως είναι ένας Δημοκρατικός υποψήφιος «κοινής λογικής», στηλίτευσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πολιτεία της Νέας Υόρκης, τονίζοντας πως, εφόσον εκλεγεί, θα βγει μπροστά για την επίλυσή τους.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η παρουσία της μητέρας του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, Βασιλικής Λάμπρου, η οποία εμφανώς συγκινημένη έλαβε τον λόγο, ευχαριστώντας τους υποστηρικτές της καμπάνιας του γιου της, και δήλωσε υπερήφανη τόσο για εκείνον, όσο και για την Μαρία Μάρκου.

Η βραδιά περιελάμβανε φαγητό, με κέτερινγκ από το εστιατόριο «Σταμάτης» και γλυκά από το ζαχαροπλαστείο «Λευκός Πύργος», ενώ το μουσικό πρόγραμμα, με ελληνικά και ξένα τραγούδια, επιμελήθηκε η μπάντα της Ειρήνης Τσιάρη.

Πηγή:ekirikas.com