Στηβ Δημόπουλος: Ο ομογενής δικηγόρος που διαπρέπει στο Λας Βέγκας

Ο Ελληνοαμερικανός Δικηγόρος Στηβ Δημόπουλος. Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα.

«Οι περιπτώσεις που άλλοι δικηγόροι έχουν απορρίψει είναι οι… αγαπημένες μου» λέει – Η αγωγή στο Gran Prix της Formula 1, με την οποία ζητά 30.000 δολάρια για κάθε έναν που είχε εισιτήριο

Υποθέσεις με υπέρογκα ποσά αποζημιώσεων, κινηματογραφικές διαφημίσεις και επίδειξη πλούτου στα social media. Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τον Αντώνη Στηβ Δημόπουλο, τον Ελληνοαμερικανό δικηγόρο που διαπρέπει στο Λας Βέγκας.

«Οι πελάτες μας δεν θα πρέπει να εντυπωσιάζονται υπερβολικά από τα μεγάλα ποσά των διακανονισμών. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ανακτήσει κανείς 1.000 δολάρια σε μια υπόθεση αμφισβητούμενης ευθύνης, παρά να ανακτήσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε μια υπόθεση σαφούς ευθύνης, στην οποία οι τραυματισμοί του πελάτη είναι σοβαροί» έχει δηλώσει ο ίδιος.

Με άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Φλόριντα και το Μίσιγκαν, καθώς και στη Νεβάδα, ο Δημόπουλος έχει φτιάξει τη δική του εταιρεία με σχεδόν 20 συνεργάτες και ειδικεύεται στις υποθέσεις ατυχημάτων και αποζημιώσεων. Μάλιστα έχει ανακτήσει εκατομμύρια δολάρια σε συνολικούς διακανονισμούς και αποζημιώσεις για τους ενάγοντες πελάτες του.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας του, έχει κερδίσει τη φήμη ότι μπορεί να χειριστεί με επιτυχία ακόμη και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες αξιώσεις για σωματικές βλάβες και άδικο θάνατο, συμπεριλαμβανομένων πολλών που άλλοι δικηγόροι απέρριψαν. Οπως περιγράφει, οι περιπτώσεις που άλλοι δικηγόροι έχουν απορρίψει είναι οι… αγαπημένες του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι οι κινηματογραφικές διαφημίσεις, οι οποίες γίνονται συχνά viral και μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα και την επίδειξη πλούτου. Στο Instagram δείχνει τα super cars του, τα πάρτι στα οποία δίνει το παρών, τα πανάκριβα ποτά και ρολόγια που αγοράζει και φυσικά… γυναίκες.

Πηγή: protothema.gr/