Ο αιφνιδιασμός και οι εκπλήξεις Μεντιλίμπαρ στη Βουδαπέστη

Πώς ο Βάσκος τεχνικός θέλει να μετατρέψει την… κόλαση του Στάνκοβιτς σε παράδεισο για τον Ολυμπιακό.

Έχοντας ως προίκα του 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ στην Βουδαπέστη κόντρα στην Φερεντσβάρος με στόχο να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa Conference League.

«Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη σημαντική πρόκριση. Όσο πιο συγκεντρωμένοι παρουσιαστούμε τόσο πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση, θα είμαστε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει τα πλάνα του με τους ερυθρόλευκους να ακολουθούν… συνταγή Τούμπας, προκειμένου να φτάσουν στην επιθυμητή πρόκριση.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι βέβαιο πως θα παρατάξει έναν Ολυμπιακό χωρίς φόβο με πίεση ψηλά στον αντίπαλο με στόχο να του δημιουργήσει προβλήματα και να βρει τους κατάλληλους χώρους, ώστε να μετατρέψει την κόλαση που υπόσχονται οι γηπεδούχοι σε παράδεισο για τον ίδιο.

Τι ετοιμάζει λοιπόν; Από όσα έχουν διαρρεύσει αυτές τις μέρες, το 4-2-3-1 που λατρεύει (που μοιάζει και πολλές φορές μετατρέπεται σε 4-3-3) δεν θα αλλάξει. Θα αλλάξουν όμως τα πρόσωπα, σε μια κατά κάποιο τρόπο «μίξη» πρώτου αγώνα και Τούμπας. Και με μεγαλύτερη έκπληξη την σοβαρή πιθανότητα ο Κίνι να μην μπήκε απλά στην αποστολή για συμπλήρωμα αλλά για να παίξει ακόμη και βασικός, στην θέση του Ορτέγκα ο οποίος είναι φανερό τελευταία πως χρειάζεται… ανάσες.

Αν δεν γίνει η έκπληξη με τον πολύπειρο Ισπανό μπακ, θυμίζουμε πως υπάρχει και η λύση του Ρίτσαρντς.

Κάπως έτσι η παρουσία του Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια είναι βέβαιη με τους, Ροντινέι, Κάρμο και Ντόη να βρίσκονται μπροστά του. Στον άξονα, η τριάδα Έσε, Τσικίνιο, Καρβάλιο είναι η πιθανότερη με αουτσάιντερ τον Αλεξανδρόπουλο ενώ μπροστά στην τριάδα οι Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Καμπί με τον Φορτούνη στον πάγκο.

Πηγή:in.gr