Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1 – 1 Αδιόρθωτος και αυτόχειρας!

Ένας κακός Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να λυγίσει την Κηφισιά η οποία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Σένκεφελντ και πήρε την ισοπαλία στη Λεωφόρο, 1-1, και ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 37′ με τον Παλάσιος, αλλά… κατάφερε σε δεύτερο σερί εντός έδρας ματς να χάσει δύο βαθμούς, καθώς στο 64′ αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ και η Κηφισιά πήρε τον πολύτιμο βαθμό χάρη σε αυτογκόλ του Αράο στο 68′. – Απίστευτη ευκαιρία με τον Μπιφουμά στο 90′ +1′ για το 1-2!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά κακή, με πολλά λάθη, τα οποία αυτή τη φορά πλήρωσε το τριφύλλι που για δεύτερο σερί πρωταθλήματος δεν κατάφερε να κερδίσει, μετά τη Λαμία, ούτε την ουραγό Κηφισιά σε μια ισοπαλία σοκ για τους πράσινους.

Μια ισοπαλία με την οποία με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι στο τέλος και δη από τη στιγμή που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω θα μπορούσε και να ευχαριστεί το τριφύλλι καθώς στα τελευταία λεπτά ο Λοντίγκιν και ο Ούγκο έσωσαν τους πράσινους από ένα δεύτερο γκολ και την ήττα.

Καθοριστική στην εξέλιξη της αναμέτρησης, με βάση την εικόνα του ματς, ήταν η σωστή αποβολή του Σένκεφελντ στο 66′ με τον Παναθηναϊκό να μένει με δέκα παίκτες και το αυτογκόλ του Αράο στο επόμενο λεπτό.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες κινδύνεψε ακόμη και να χάσει το παιχνίδι με τον Μπιφουμά μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα να χάνει την ευκαιρία της σεζόν σε τετ α τετ που είχε με τον Λοντίγκιν με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και αυτή να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα μέσα της εβδομάδας με τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Λημνιό να παίζουν στο αρχικό σχήμα.

Ο Λοντίγκιν επέστρεψε κάτω από τα γκολπόστ με τον Βαγιαννίδη να παίζει στο δεξί άκρο και τον Μλαντένοβιτς στο αριστερό ενώ στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Σένκεφελντ – Άραο. Μπροστά τους έπαιξε ο Πέρεθ ο οποίος είχε δίπλα του τον Κώτσιρα και στην τριάδα μπροστά τους έπαιξαν οι Παλάσιος – Μπακασέτας και Λημνιός με τον Ιωαννίδη να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Το τριφύλλι πήρε από την αρχή του αγώνα τη μπάλα στα πόδια του στην προσπάθεια να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Κηφισιάς που φυσικά είχε στόχο να κρατήσει τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από την περιοχή του Αναγνωστόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, στο 5′ όταν ο Λημνιός, έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το σουτ το οποίο έφυγε έξω από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Η απάντηση της Κηφισιάς ήρθε ένα λεπτό αργότερα με ένα μακρινό σουτ του Κλωναρίδη το οποίο έπιασε ο Λοντίγκιν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90+1′ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90+1′ Βιλένα), Πέρεθ (67′ Ούγκο), Κώτσιρας, Μπακασέτας (76′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Λημνιός (76′ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (74′ Παρράς), Τσανάτζια, Πρίτσας (46′ Γιόβαντσιτς), Οζέγκοβιτς (62′ Τέτει), Μενέντες (62′ Μπιφουμά), Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (16′ Βαφέας), Τεϊσέιρα.