Δύο νεκροί στην Νίκαια: Έστησε καρτέρι στον γαμπρό του στο γκαράζ και τον σκότωσε με καραμπίνα

Πειραιάς.-Ένας άνδρας 64 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια, και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Η άγρια δολοφονία στην Νίκαια έχει προκαλέσει σοκ, καθώς είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες. Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κυζίκου και έχει προκληθεί πανικός στη γειτονιά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που έμενε ο 40χρονος. Αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο, έκανε λίγα βήματα πιο μακριά και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα πεθερικά του άτυχου άνδρα είχαν χωρίσει. Ο 64χρονος ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και θεωρούσε ότι η πρώην σύζυγός του έμενε με την κόρη και τον γαμπρό του και την έκρυβαν. Ο δράστης πίστευε πως το ζευγάρι ευθυνόταν για το διαζύγιό του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 64χρονος υπό αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε και σκότωσε με δίκανο τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής. Το έγκλημα έγινε έξω από το γκαράζ οικίας επί της οδού Κυζίκου.

Σημειώνεται ότι είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες. Το περασμένο Σάββατο ένας 69χρονος σκότωσε τον γαμπρό του  στην αυλή του σπιτιού τους, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, στην Αγία Βαρβάρα. Ο γιός του δράστη ο οποίος είναι αστυνομικός και μένει στον από κάτω όροφο, έτρεξε όταν άκουσε τον πυροβολισμό και όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ο πατέρας του συνελήφθη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ