ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε απρόσεκτος στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» αφήνοντας έτσι δύο απρόσμενους βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ (2-2) στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Superleague. Στην 4η θέση το τριφύλλι πλέον.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς στο οποίο έσπασαν… καρδιές Παναθηναϊκός και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2 στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 21′ χάρη στο υπέροχο γκολ του Χιμένεθ. Ο φορ των Κρητικών πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Ντράγκοφσκι για το 1-0.

Το τριφύλλι κατάφερε να βρει την απάντηση στο 33′ με τον Μπερνάρ να βρίσκει με υπέροχη κάθετη τον Ιωαννίδη με τον Έλληνα φορ να νικά από το σημείο του πέναλτι τον Μπάουμαν φέρνοντας έτσι το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 71΄ έπειτα και από την χρήση του VAR σε ένα μαρκάρισμα του Λάρσον από τον Τσέριν με τον Ισέκα να εκτελεί εύστοχα και να νικάει τον Ντραγκόβσκι που έπεσε στη σωστή γωνία.

Οι πράσινοι στη συνέχεια έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν με τον Σπόραρ ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 83′ να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Μπακού, Αποστολάκης (59′ Αμπάντα), Χιμένεθ (59′ Ριέρα), Ισέκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης (71′ Κώτσιρας), Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ζέκα (71′ Μαντσίνι), Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Παλάσιος (71′ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε