Βραδιά Ελληνικού Swing στο Σίδνεϊ με τους μοναδικούς στο είδος τους Cats and the Canary

Οι Cats and the Canary σε πρόσφατο πολυπολιτιστικό φεστιβάλ. Φωτογραφία: Facebook

Μια μοναδική μουσική εμπειρία στο Factory Theatre Marrickville

Σίδνεϊ.- Το 42ο Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ παρουσιάζει το μουσικό συγκρότημα Cats and the Canary, σε μια μοναδική βραδιά με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια διασκευασμένα σε ρυθμούς ελληνικού swing.

Οι Cats and the Canary φέρνουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στην αυστραλιανή μουσική σκηνή, ξεχωρίζοντας ως το πρώτο και μοναδικό συγκρότημα που εισήγαγε το Greek Swing. Οι εμφανίσεις τους είναι ένας ειλικρινής φόρος τιμής στους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, με αγαπημένες μελωδίες του παρελθόντος να παρουσιάζονται με σαγηνευτική μεταμόρφωση μέσα από την ενορχηστρωμένη μουσική απόδοση του γκρουπ.

Με ένα ποικίλο πρόγραμμα με τραγούδια από την Τσιτσάνη, τη Χιώτη, το Χατζιδάκι και περιστασιακά τσιφτετέλια ή παραδοσιακούς σμυρνέικους ήχους, οι Cats and the Canary συνδυάζουν άψογα τους μουσικούς αυτούς θησαυρούς με μια δόση ζωηρού swing, jazz, ακόμα και latin ρυθμούς.

Από τα ελληνικά μπαρ μέχρι τις εναλλακτικές παμπ του Fitzroy της Μελβούρνης όπου δραστηριοποιείται το γκρουπ, η μουσική των Cats and the Canary ξεσηκώνει και διασκεδάζει με απίστευτη ζωντάνια και σκηνική παρουσία. Και για να δώσει έμφαση στη διαφορετικότητά του, το γκρουπ «υιοθέτησε» το όνομά του από τις γάτες που αντιπροσωπεύουν τον αδέσποτο και πονηρό χαρακτήρα της μπάντας, ενώ το καναρίνι αντιπροσωπεύει το λεπτεπίλεπτο και κατασταλαγμένο ύφος της μουσικής τους.

Παντρεύοντας κουλτούρες και μουσικές προτιμήσεις με την οικουμενικότητα του swing και του ροκ, οι Cats and the Canary θα σας ξετρελάνουν με την ελληνική swing μουσική τους! Μην χάσετε τη μοναδική εμφάνιση στο Σίδνεϊ αυτής της ξεχωριστής Ελληνοαυστραλιανής μπάντας με σκηνική παρουσία που δεν μοιάζει με καμία άλλη!Το συγκρότημα με έδρα την Μελβούρνη, θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ για μια και μοναδική βραδιά, την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, στις 7.00μμ., στο Factory Theatre Marrickville.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας του Factory Theatre (www.factorytheatre.com.au) ή μέσω της ρεσεψιόν του θεάτρου.

Στοιχεία Εκδήλωσης:

Εκδήλωση: «An Evening of Greek Swing with Cats and the Canary»

Ημερομηνία: Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 | 7:00 μ.μ.

Τοποθεσία: The Factory Theatre, 105 Victoria Road, Marrickville NSW 2204

Τιμή Εισιτηρίου: $30+ χρέωση κράτησης

Εισιτήρια διαθέσιμα μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://shorturl.at/cBLWZ

*Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για κρατήσεις εισιτηρίων σε επιλεγμένες εκδηλώσεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.greekfestivalofsydney.com.au

Πηγή:neoskosmos.com