Κορίτσι της Ομογένειας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Νέα Ιερσέη

Νέα Ιερσέη.- Η 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα Μαρία Πασσιλάρη έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Παρασκευή 12 Απριλίου στον αυτοκινητόδρομο 1 πλησίον του Πρίνστον. Η άτυχη Μαρία Πασσιλάρη είναι παιδί με ειδικές ανάγκες κόρη του ιατρού Ιωάννη και της Ελένης Πασιλλάρη. Η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας από 16 έως 22 ετών.

Την είδηση έβγαλε ο Ραδιοσταθμός New Jersey News 101.5. Το τραγικό συμβάν έγινε την Παρασκευή το πρωί 12 Απριλίου σε σύγκρουση πέντε οχημάτων σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Αρχηγό της Αστυνομίας Τζέιμς Ράιαν, ο οποίος είπε ότι οχήματα είχαν εμπλακεί στο δυστύχημα πλησίον στην οδό Ridge Road.

Σύμφωνα πάντοτε με τον Ραδιοσταθμό φορτηγό το οποίο μετέφερε τοίχους από τσιμέντο σε κάποια αποθήκη προκάλεσε το δυστύχημα προσκρούοντας σε όχημα τύπου van (μικρό λεωφορείο) σε διασταύρωση προκαλώντας πυρκαγιά σε αμφότερα τα οχήματα, ενώ το van προσέκρουσε άλλα δύο οχήματα σύμφωνα με τον κ. Ράιαν.

Τα θύματα ήταν καθ’ οδόν σε καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο Ρόμπερτ Στακ, πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού Επιλογές της Κοινότητας με έδρα το Πρίνστον είπε ότι ο οδηγός και δύο πελάτες φονεύθηκαν κατά την σύγκρουση καθ’ οδόν προς το καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο κ. Στακ είπε ότι «οι καρδιές μας είναι γεμάτες θλίψη για τα δύο παιδιά με σοβαρές ειδικές ανάγκες τα οποία στηρίζαμε καθώς και για τον υπάλληλο μας. Οι προσευχές μας απευθύνονται στις οικογένειες και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό το τραγικό γεγονός».

Ο Οργανισμός Επιλογές της Κοινότητας (Community Options) υποστηρίζει ανθρώπους με αναπηρίες τους οποίους βοηθά να έχουν ομαλή ζωή και είναι ανεξάρτητοι.

Πηγή:ekirikas.com