Μιά απολογία και ένα συγγνώμην

Η panhellenic post αισθάνεται την υποχρέωση απέναντι στους αναγνώστες της να απολογηθεί για την ολιγόωρη καθυστέρηση στην αναμετάδοση των αγώνων για την Conference League, του Ολυμπιακού (προκρίθηκε στα ημιτελικά) και του ΠΑΟΚ (αποκλείστηκε).

Είναι σπάνιες αυτές οι ατυχείς συγκυρίες στην 12χρονη πορεία  της Ιστοσελίδας, που έχει πλέον ταυτιστεί με την συνεχή αμφίπλευρη ενημέρωση: Των Αποδήμων Ελλήνων για τα συμβαίνοντα στην γενέτειρα και στον κόσμο. Των  δε Ελλαδιτών για τα συντελούμενα στις εκτός πάτριου εδάφους ομογενειακές μας Κοινότητες και, βεβαίως, στον υπόλοιπο κόσμο.

Ζητούμε συγγνώμη για την «αστοχία», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν, κάποιες φορές, κάποιες ανυπέρβλητες δυσκολίες, τεχνικές, τεχνο-οικονομικές ή και απλώς ανθρώπινες,  που απρόσμενα έρχονται να επιβάλουν τη δική τους αυτεξούσια πραγματικότητα. Όπως και ο …Μορφέας!

Συνεχίζουμε στις επάλξεις, με τον ίδιο ζήλο την επί μισό και πλέον αιώνα αδιάκοπη προσπάθειά μας για την αντικειμενική ενημέρωση του Οικουμενικού Ελληνισμού, από όποιο δημοσιογραφικό μετερίζι κι αν βρεθήκαμε. Ομογενειακό («Εθνικός Κήρυξ», «η ΠρωΪνή», «Estiator») ή Ελλαδικό  («Tο Παρόν», «Αδέσμευτος Τύπος», «Μετρόραμα»,  «Ertworld») τα σημαντικότερα από αυτά. Πάντα με προσήλωση στον στόχο. Και με πίστη στην αποστολή. Και με αισιοδοξία για το μέλλον του Οικουμενικού Ελληνισμού.

Χ.Μ.