Ευρωεκλογές 2024: Συνέντευξη, Γεωργίου Αυτιά, στην Panhellenic Post

Η Panhellenic Post, συμμετέχοντας στις επικείμενες Ευρωεκλογές ανοίγει έναν κύκλο συνεντεύξεων, που θα δημοσιεύονται στη στήλη “Ελεύθερο Βήμα” με υποψηφίους Ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων. Στόχος η ενημέρωση των Αποδήμων Ελλήνων Ψηφορόφων που θα προσέλθουν στις κάλπες στις επικείμενες Ευρωεκλογές, για την ανάδειξη Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Αρχή γενομένη με τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Αυτιά, ο οποίος συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για την επιστολική ψήφο στο https://epistoliki.ypes.gov.gr/login

 

Συνέντευξη στην Μαργαρίτα Βαρθολομαίου

ΕΡ: Μετά από μία τόσο πετυχημένη πορεία ως Δημοσιογράφος επί σειρά ετών στην τηλεόραση, θέλω να μου πείτε πως αποφασίσατε να βάλετε υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή;

Γεώργιος Αυτιάς:  Οντως ! Μετα απο 34  χρόνια  καριέρας  στην τηλεόραση με πρωτιά στην τηλεθέαση αλλάζω ρότα. Φορτωμένος εμπειρίες,  με τα θέματα της κοινωνίας  προχωράω με αισιοδοξία , οτι μπορώ να βοηθήσω την Πατρίδα στα δύσκολα  θέματα.  Αυτή  η νέα περίοδος στην Ευρωβουλή έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ιδίως στα οικονομικά που τα γνωρίζω, όπως λένε, αρκετά καλά.

ΕΡ: Το σύνθημά σας είναι με ‘’Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια’’. Εξηγήστε το λίγο αυτό παρακαλώ.

Γεώργιος Αυτιάς: Είναι όσα  αναφέρει το καταστατικό της ΝΔ που προσθέτει και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. και την κοινωνία. Αλήθεια υπάρχει Ελληνας που να μην στηρίζεται στην οικογένειά του;  Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πίστη;  Και επίσης όλοι δεν αγαπάμε την Πατρίδα μας;  Τί το παράξενο….Με αυτές τις αρχές προχώρησε το καταστατικό της ΝΔ που μιλάει για το Εθνος.

ΕΡ: Ποιες είναι οι προτεραιότητες που θα θέσετε, εάν και εφόσον εκλεγείτε;

Γεώργιος Αυτιάς: Προφανώς τα οικονομικά! Αυτό γνωρίζω, αυτό  μπορώ να διεκδικήσω, αυτό θα μου δώσει την δυνατότητα να  προσφέρω στην Πατρίδα.

ΕΡ: Πως έχετε οραματιστεί την θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη;

Γεώργιος Αυτιάς:  Την θέλω Πρωταγωνιστή! Και μπορεί.