Την Πέμπτη η κλήρωση του λαχείου και ο απολογισμός της Παρέλασης

Το άγημα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Νέα Υόρκη.-. Την ερχόμενη Πέμπτη, 30ή Μαΐου 2024 και ώρα 7:00 μ.μ. θα συνέλθει στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια η τελευταία πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της παρέλασης της 14ης Απριλίου 2024 και η κλήρωση του λαχείου.

Η συγκέντρωση συγκαλείται από την Επιτροπή Παρελάσεως υπό την προεδρία του προέδρου της, Φίλιπ Κρίστοφερ και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της παρελάσεως του 2025. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα υπάρχουν δύο πιθανές ημερομηνίες, η πρώτη την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025 και την Κυριακή του Θωμά, 27 Απριλίου 2025 με επικρατέστερη την 30ή Μαρτίου 2025.

Η παρέλαση του 2024, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» ήταν η πιο δαπανηρή παρέλαση όλων των εποχών. Αν στα έξοδα που κάλυψε η Επιτροπή Παρελάσεως της τάξεως $414, 330.69 προσθέσουμε τα χρήματα που δαπάνησε η Ιερή Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την έλευση και την φιλοξενία του αγήματος των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, καθώς επίσης και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από τον Παγκεκυραϊκό Σύλλογο και τους χορηγούς για την έλευση της Παλαιάς Φιλαρμονικής της Κέρκυρας τα συνολικά έξοδα δεν αποκλείεται να αγγίξουν τις $600.000.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως Φίλιπ Κρίστοφερ. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η Επιτροπή Παρελάσεως, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Φίλιπ Κρίστοφερ θα παραμείνει εν ισχύ έως ότου πραγματοποιηθούν οι κοινά αποδεκτές εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και την λήξη του εμφυλίου σπαραγμού.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Επιτροπής Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης:

Η Επιτροπή Παρέλασης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης καλεί την Ομογένεια σε ανοιχτή συγκέντρωση την Πέμπτη 30 Μαΐου, 2024 στις 7:00 μ.μ., στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (22-51 29th Street, Astoria, NY 11105) στην οποία θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής Κλήρωση του Λαχείου για την ενίσχυση της Παρέλασης του 2024.

Παρακαλούνται όλοι όσοι έλαβαν, αγόρασαν ή ανέλαβαν να διανείμουν λαχνούς να επιστρέψουν τα συμπληρωμένα αποκόμματα και το αντίτιμό τους ή τους εναπομείναντες λαχνούς, στο γραφείο της Ομοσπονδίας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, 4 μ.μ. Επιστροφές μετά τη λήξη αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτές.

Μετά την κλήρωση των λαχνών η Επιτροπή Παρέλασης θα παρουσιάσει τον Οικονομικό Απολογισμό. Επίσης, κατά τη συγκέντρωση, οι υποστηρικτές της παρέλασης που πλήρωσαν καταχώρηση στο Λεύκωμα μπορούν να παραλάβουν το αντίτυπό τους.

Με την ευκαιρία η Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Παρέλασης, ιδιαίτερα στους ευεργέτες και τους χορηγούς.

anamniseis.net