Λέουβεν -Ολυμπιακός 1-1

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ
Ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο τέλος και δεν κατάφερε να κάνει τη δευτερη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια.
Ξεμούδιασμα με ισοπαλία για τον Ολυμπιακό, στο μεσημεριανό φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Λέουβεν (1-1).
Έτσι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον φιλικό αγώνα απέναντι στη Λέουβεν ως εξής: Τζολάκης στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Κάρμο, Κουτσίδη και Σιώζιο. Κέντρο με Σιπιόνι και Έσε, πίσω από τον Κλέιτον ο Φορτούνης και άκρα με Ροντινέϊ και Μασούρα.
Πρώτο μέρος αρκετά… φτωχό και με τη Λέουβεν να απειλεί
Στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού ο Ολυμπιακός δεν είχε τόσες πολλές φάσεις. Στο 19′ ο Γιάρεμτσουκ δοκίμασε ένα σουτ από μακριά αλλά ήταν άστοχος.Στο 45+ υπήρξε ένα σουτ του Τραορέ και μία πολύ καλή επέμβαση Τζολάκη με το ένα χέρι και γενικά η Λέουβεν απείλησε ενώ ως προς το πρώτο ημίχρονο ο Ροντινέϊ υποχρέωσε τον αντίπαλο γκολκίπερ σε μεγάλη επέμβαση.Οι Πειραιώτες σκόραραν με τον Αντρέ Λουίζ που είναι στο στόχαστρο του Κάνσας.
Ο Ολυμπιακός άλλαξε την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, προηγήθηκε, αλλά τελικά η Λέουβεν έκανε το 1-1 στο 87′.
Αυτή ήταν η δεύτερη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του Μεντιλίμπαρ. Στο πρώτο φιλικό είχε επικρατήσει της Ράκοβ με 2-1 (8/7).Επόμενη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού θα είναι στις 17 Ιουλίου απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ.
Η Λέουβεν ήταν αυτή που είχε τις στιγμές της στο πρώτο μέρος. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 9′ με τον Τραορέ, ο οποίος πέρασε τον Σιώζο, αλλά το σουτ του πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τζολάκη.
Στο 16′, ο Τραορέ, ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του πρώτου μέρους, συνέκλινε και με αδύναμο, συρτό σουτ η μπάλα πήγε στο δοκάρι, όμως ο Τζολάκης ήλεγχε η φάση.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 20ο λεπτό με τον Γιάρεμτσουκ. Ο Ουκρανός πήρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε, αλλά το σουτ του πήγε άουτ.
Η φάση του ημιχρόνου ήταν στο 46ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Τζολάκη. Ο Έλληνας γκολκίπερ πέταξε και έδιωξε εντυπωσιακά το πολύ ωραίο σουτ του Τραορέ.
Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυναμικά και με πολλές αλλαγές.
Στο 61ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Στουρνάρας απέκρουσε σουτ εξ ‘ επαφής δείχνοντας καλά αντανακλαστικά.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε τελικά το σκορ στο 68ο λεπτό. Ο Ζέλσον έκανε ωραία ενέργεια και με πάσα διαβήτη βρήκε τον Αντρέ Λουίς. Εκείνος έφερε την μπάλα στο αριστερό και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα ο Γιάρεμτσουκ έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Πήρε μια κόντρα στη μικρή περιοχή, αλλά ο κίπερ της Λέουβεν τον εμπόδισε και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τα δύο μέτρα.
Βέλγοι έβγαλαν αντίδραση στην πίεση του Ολυμπιακού και τελικά στο 87′ μετά από σέντρα ακριβείας του Σκρίβερς, ο Μουρού κέρδισε τους πάντες στον αέρα και έγραψε το τελικό 1-1.
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κουτσίδης, Σιώζιος, Σιπιόνι, Έσε, Ροντινέι, Φορτούνης Μασούρας, Κλέιτον (Γιάρεμτσουκ 7′)
Λέουβεν: Λέισεν Οπόκου, Ντουσέν, Τραορέ, Γκιλ, Τζορτζ, Βερστρέτε, Οσίφο, Κάγιο, Μπαλικβίσα, Ικουεμέσι
Πηγή: gazzetta.gr/sport24.gr








Σχόλια Facebook