Τσιμπήματα: Τρελαθήκαμε εντελώς;

melissa1-90x901Τι έκανε ο Μουζάλας, Πάνο; Ε; Τι έκανε και σ΄έβγαλε απ΄τα ρούχα σου;

Τι έκανε και ζήτησες την παραίτησή του;

“Έκανε ένα λεκτικό λάθος”!

 

melissa1-90x901

Ονόμασε τα Σκόπια “Μακεδονία”! Και συ με το δίκιο σου -τότε-  εξεμάνεις!  Και ζήτησες την κεφαλή του επί πίνακι! 

Σήμερα ανακάλυψες ότι ήτανε ένα τοσοδούλι “λεκτικό λάθος”! Κι αυτά που έλεγες, ότι θα έχουν εφεξής οι Σκοπιανοί βίντεο με Έλληνα Υπουργό να τους αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”; Τώρα οι Σκοπιανοί, μαζί με τον Υπουργό θα έχουν και σένα να τον υπερασπίζεσαι μέσα στη Βουλή!

 

melissa1-90x901Ξέρετε τι σημαίνει η λέξη “κυβίστηση”;

Σημαίνει τούμπα που γίνεται με τα χέρια στο έδαφος και με σκύψιμο του σώματος και του κεφαλιού.

Κοινώς  κωλοτούμπα.

 

melissa1-90x901

Ξέρετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας;

Αυτό θα το βρείτε μόνοι σας!

Η δική μου απορία είναι εάν θα μπορέσει να ξεπεράσει και τον Αλέξη!

 

melissa1-90x901

«Το λέω προς τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως μήπως νομίζουν ότι έχουν μεταγράψει από τη Δεξιά κανέναν Ντι Πιέτρο…

Άλλο Παπαγγελόπουλος άλλο Ντι Πιέτρο».

Τάδε έφη Θεοδωράκης, ο του Ποταμιού αρχηγός!

 

melissa1-90x901

“Όποιος τολμά να προσβάλλει αυτούς που έχουν υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον είναι ανάξιος της ιδιότητας να είναι υπουργός Εθνικής Αμυνας. Έχετε βιάσει και διαφθείρει τη Δικαιοσύνη. Κράτος δικαίου στην Ελλάδα, δεν υφίσταται”.

Ευάγγελος Βενιζέλος προς τον Πάνο Καμένο.

 

melissa1-90x901

Μιλώντας προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Λεβέντης, τους είπε:

“Εάν τολμάτε πηγαίνετε στην Μακεδονία. Εάν έχει αυτή η Βουλή φιλότιμο να πούμε στα Σκόπια πως είτε αλλάζουν όνομα ή η Ελλάδα δεν θα τους αναγνωρίσει ποτέ”.

 

melissa1-90x901

Η ένταση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον Πάνο Καμμένο συνεχίστηκε ειδικά όταν ο δεύτερος δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους.

Το κακό για τον Καμμένο είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί πόσο κοντά βρίσκεται το …τέλος!

 

melissa1-90x901 Στο πανδαιμόνιο που επικράτησε καθώς ο κ. Βενιζέλος ζητούσε το λόγο που δεν του έδινε ο προεδρεύων κ. Κουράκης,  ακούστηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να φωνάζει προς τον κ. Πάνο Καμμένο “αλήτη…. Αλητάμπουρα… θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη…”.

Ε, όχι και στα τέσσερα! Και με τα δύο μια χαρά κάνει τις κωλοτούμπες!

 

melissa1-90x901

O κ. Θεοδωράκης τόνισε χαρακτηριστικά “Μετά τους διορισμούς ανεπάγγελτων «αγωνιστών» (…πρώτης – δεύτερης και τρίτης γενιάς),

ο διορισμός εκδότη εφημερίδας ως συμβούλου της κυρίας Γεροβασίλη,

αποκαλύπτει την αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

 

melissa1-90x901Και παρακάτω: Το πρόβλημά σας, πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, ήταν και είναι «η διαπλοκή των άλλων» και η λύση του είναι η ενίσχυση των σχέσεων διαπλοκής με όσους δηλώνουν πρόθυμοι να σας υπηρετήσουν. Ποια είναι όμως η εφημερίδα ΧΩΝΙ που ο εκδότης της είναι πλέον κυβερνητικός υπάλληλος; Απρίλιος του ’15: «Το θολό Ποτάμι. Ούτε οι γνήσιοι Γερμανοί δεν θα προχωρούσαν στην υπονομευτική για τα εθνικά μας συμφέροντα ενέργεια». Αύγουστος του ’15: «Οι σαχλαμάρες». Οι σαχλαμάρες ήταν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης. Λάσπη στους αντιπάλους, λιβάνισμα στους υπουργούς.

 

melissa1-90x901Και το γκραντ φινάλε Θεοδωράκη: “Προσέξτε τώρα και τα της διαπλοκής. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου του ‘15 «Το Χωνί» δεν είχε ούτε μια σελίδα διαφήμιση. Και πώς να έχει, όταν δεν έχει κυκλοφορία. Ξαφνικά όλα αλλάζουν. ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, Άλφα Μπανκ, Γιούρομπανκ, Ελληνικά Πετρέλαια… Διαφημιστικές καταχωρήσεις δημοσίων οργανισμών. Και τραπεζών που συναλλάσσονται με το κράτος. Μέχρι και το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης έδωσε καταχωρήσεις προεκλογικά, στο Χωνί. Και η ΕΡΤ βέβαια ανταλλάσσει διαφημίσεις με το Χωνί. Η στήριξη στην κυβέρνηση και η λάσπη στο Ποτάμι επιβραβεύονται”… Ε, πώς να μην τον πάρουν στο Μαξίμου;

 

melissa1-90x901

Πολλοί περίμεναν στη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τα διαπλεκόμενα να ακουστούν ονόματα και σκάνδαλα, αλλά ουδείς έγινε σοφότερος. Ούτε ονόματα, ούτε διευθύνσεις…  Από καμία πλευρά! Προς τι, λοιπόν, έγινε η προ 2 εβδομάδων προαναγγελθείσα και αναβληθείσα συζήτηση; Ο Βασ. Λεβέντης το περιέγραψε με μία φράση: Νέα μέτρα έρχονται, ο κ. Τσίπρας ήθελε να θολώσει τα νερά…

Ο Αρκάς, σε σκίτσο που έδειξε στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης, ήταν -ως σκιτσογράφος- περισσότερο εύγλωτος:

 

11215788_803475993121898_4868778348892195775_n
melissa1-90x901Έκρηξη Τσίπρα 2 το πρωϊ, όταν ο Μητσοτάκης τον κατηγόρησε πως είχε συνεργάτη τον τρίτο κατηγορούμενο στο κύκλωμα εκβιαστών. “Να ανακαλέσετε, λέτε ανακρίβειες” βρόντηξε ο πρωθυπουργός. “Δεν ανακαλώ τίποτα”, αντέτεινε ο κ. Μητσοτάκης.

Τελικά, ούτε γι αυτήν την υπόθεση, ούτε, όμως και για τις κρυφές συναντήσεις Ψυχάρη – Τσίπρα μάθαμε κάτι περισσότερο…

Καληνύκταααα σααςςςς!!!

Καληνύκταααα σααςςςς!!!

 

ΣΗΜ:Τα “πνευματικά δικαιώματα” του τίτλου “τρελαθήκαμε εντελώς;” ανήκουν στον Φρέντυ Γερμανό…