Ένας νεκρός από την πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους -Δύο τραυματίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6:33- 15 Μαϊου 2017

Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε χαράδρα στην περιοχή Πανόραμα των Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το άτομο βρέθηκε απανθρακωμένο και είναι πολύ δύσκολο να εξακριβωθεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, έχει δηλωθεί ως αγνοούμενη με τις Αρχές να αναφέρουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για το άτομο που βρέθηκε νεκρό. Η ταυτότητα του νεκρού αναμένεται να εξακριβωθεί με τις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει ελαφρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Αθήνα.- Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ωστόσο οι  πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν.

Εγκαύματα υπέστησαν νωρίτερα δύο ηλικιωμένοι από τη μεγάλη πυρκαγιά. Οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η πυρκαγιά απείλησε κατοικημένη περιοχή, ενώ φαίνεται ότι ξεκίνησε από θερμοκήπιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δύο σπίτια έχουν υποστεί ζημιές από τις φλόγες.

Στην περιοχή επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 4 Canadair και 2 Petzetel.