Νεκροί και τραυματίες σε κατάστημα Walmart στο Κολοράντο

ΗΠΑ.– Τουλάχιστον δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε την Τετάρτη σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κατάστημα της αλυσίδας Walmart, στο προάστιο Θόρντον του Ντένβερ στο Κολοράντο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες διαδραματίστηκε το τραγικό περιστατικό ούτε και για τα αίτια.

Με ανάρτησή της στο Twitter μιάμιση ώρα μετά την κλήση που δέχτηκε για επέμβαση, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δυο άντρες σκοτώθηκαν και γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ανέφερε επίσης ότι το περιστατικό έληξε και το κατάστημα έχει περικυκλωθεί από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.
«Υπάλληλοι και πελάτες άρχισαν να ουρλιάζουν»

Η Θόρντον είναι πόλη 120.000 κατοίκων, βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Ντένβερ, και απέχει 16 χιλιόμετρα από το κέντρο του.

Πελάτης του καταστήματος, ο Ααρον Στίβενς 44 χρονών, κάτοικος της πόλης, είπε στο πρακτορείο Reuters ότι πλήρωνε τα προϊόντα που αγόρασε όταν άκουσε πυροβολισμούς και ήχους από εξοστρακισμούς σφαιρών.

«Οι υπάλληλοι και οι πελάτες άρχισαν να ουρλιάζουν και όσοι βρίσκονταν στο εσωτερικό έτρεχαν για να ξεφύγουν» δήλωσε, προσθέτοντας ότι και αυτός έκανε το ίδιο.

Δεν πρόσεξε από πού προέρχονταν οι πυροβολισμοί και δεν είδε κάποιον χτυπημένο.

Τοπικό κανάλι μετέδωσε ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν περίπου τριάντα πυροβολισμοί.

in.gr

(Φωτογραφία:  Reuters )