Επίθεση οπλοφόρου σε σχολείο στην Καλιφόρνια

Πολλοί άνθρωποοι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε πανεπιστήμιο του Όκλαντ, στα προάστια του Σαν Φρανσίσκο, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, που έχει συλλάβει έναν ύποπτο.

“Ένας ένοπλος μπήκε στο πανεπιστήμιο και άνοιξε πυρ. Έχουμε νεκρούς. Όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τον αριθμό τους προς το παρόν”, είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς μέσα στο Πανεπιστήμιο Οίκος, το οποίο στην ιστοσελίδα του διαφημίζει ότι παρέχει “υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρτ με χριστιανικές αρχές”.
Οι αρχές διευκρίνισαν ότι ο ύποπτος που έχει συλληφθεί είναι ασιατικής καταγωγής, παχύσαρκος, περίπου 40 ετών.
Πέντε ασθενοφόρα έσπευσαν στο πανεπιστήμιο για να βοηθήσουν τα θύματα.
Η Άντζι Τζόνσον, μια γυναίκα 52 ετών, είπε σε τοπική εφημερίδα ότι είδε μια νεαρή να βγαίνει κλαίγοντας από το πανεπιστήμιο και να φωνάζει “Με πυροβόλησαν”. Από το μπράτσο της έτρεχε αίμα.
Η κοπέλα αυτή είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε μαθήματα νοσηλευτικής στο πανεπιστήμιο. Σηκώθηκε μέσα στην τάξη και άρχισε να πυροβολεί. Η τραυματισμένη νεαρή “είπε ότι εκείνος είχε πάντα ένα τρελό ύφος”, πρόσθεσε η Τζόνσον.

ΠΗΓΗ: www.NewsIt.gr