Δώνης: «Πιστεύω στην πρόκριση»

Την πρόκρισή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας θα επιδιώξει να κατακτήσει την Τετάρτη (4/04) ο Ατρόμητος που αντιμετωπίζει στις 16.30 (ώρα Ελλάδας) τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του θεσμού.

Ο πρώτος αγώνας στο Περιστέρι έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα, αλλά ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης πιστεύει ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση μέσα στην Αρκαδία.

«Εκτιμώ ότι ήδη έχουμε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό, καθώς διεκδικούμε πάλι την είσοδό μας στον τελικό. Θα προτιμούσα το πρώτο ματς να είχε λήξει σαφώς με νίκη της ομάδας μου, έστω και με 1-0, γιατί, όταν έχεις πλεονέκτημα, είναι θετικό για τη ψυχολογία. Ωστόσο, είχα πει ότι και το 0-0 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς δεν σε αναγκάζει να κυνηγήσεις από την αρχή του αγώνα. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι και πού θα κριθεί. Πολλές φορές, όταν και οι δύο ομάδες είναι πειθαρχημένες, μπορεί να εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτών κι εμείς διαθέτουμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας και στην πρόκριση μας. Εύχομαι στο τέλος του αγώνα να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας και όλο το Περιστέρι να γιορτάσει μαζί μας!» είπε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ομάδας των δυτικών προαστείων.

Την αποστολή των «κυανόλευκων» αποτελούν οι:  Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Καραγκούνης, Νάστος, Μπάλλας, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Δημούτσος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τάτος, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Γκαρσία, Σφακιανάκης και Ιγκλέσιας.

H αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, ο τεχνικός του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Είναι οι Μπαντής, Στεφανάκος, Γεωργακόπουλος, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Ράγιος, Φρανκού, Περόνε και Σολάκης.