«Δάγκωσε» τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ

Πιο δύσκολη έγινε η υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία για τον Παναιτωλικό μετά την ήττα που γνώρισε στο Γεντί Κουλέ απο τον ΟΦΗ με 1-0.

Πλέον, οι Αγρινιώτες θα χρειαστούν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ολοκληρώσουν το βασικό τους φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κάλαϊτζιτς με εκτέλεση φάουλ στο 30`.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με αξιώσεις στο 10ο (το φάουλ του Θεοδωρίδη απέκρουσε ο Σαχσανίδης με υπερένταση σε κόρνερ) και στο 26ο λεπτό (έτοιμο γκολ του Καμαρά στον Θεοδωρίδη, εκείνος δεν έκανε καλά το πλασέ), όμως οι Κρήτες ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Στο 30΄, ο Κάλαϊτζιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Τζενάμο (1-0).

Οι Αγρινιώτες έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με μία ακόμη σημαντική ευκαιρία, στο 33ο λεπτό, όταν το σουτ του Καμαρά πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Σαχσανίδη. Στο 48΄ το σουτ του Μάντζιου κατέληξε άουτ, ενώ στο 66` ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει. Ο Ακαλέ έκανε όμορφη προσπάθεια από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά κανείς παίκτης των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ.

Στο 76΄, ο Παλαιολόγος έπιασε τη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, ενώ στο 83΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, κανένα πρόβλημα για τον Σαχσανίδη που μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) Κίτρινες κάρτες: Σίσιτς, Λόπεζ, Κάλαιτζιτς – Ντολεζάι, Ετζενγκέλε

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής (66΄ Λόπεθ), Μπούρμπος, Σίσιτς (78΄ Ουκάρ), Λόπεζ Ζόρντι (78΄ Ζορμπάς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης (57΄ Φερναντέζ), Ντολεζάι, Ετζενγκέλε, Γκόλιας (89` Καραμαλίκης), Μητρόπουλος, Παλαιολόγος, Ακαλέ, Χαριστέας, Θεδωρίδης  (71΄ Ονουάτσι), Καμαρά.