Super League: Μία έκπληξη, μία αναβολή και μία διακοπή

Από όλα είχε το… μενού της 28ης αγωνιστικής της Super League, καθώς ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός γιόρτασε με… ήττα την κατάκτηση του τίτλου, αφού η Κέρκυρα τον κέρδισε με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία μετά τη νίκη του με 2-1 επί της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός, «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου στο άδειο από οπαδούς ΟΑΚΑ, ενώ στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι 0-0.

Στο Καυτανζόγλειο ο Εργοτέλης απέσπασε μεν την ισοπαλία (1-1) από την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας, αλλά έχασε την ευκαιρία να γυρίσει την… πλάτη τον υποβιβασμό.

«Βαλίτσες» για τη Β΄ Εθνική θα πρέπει, εξάλλου, να ετοιμάζει ο Παναιτωλικός μετά την ήττα του στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ με 1-0.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Ξάνθη δεν διεξήχθη λόγω του ισχυρού αέρα που έπνεε στην Λιβαδειά, ενώ το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Αρη και Αστέρα Τρίπολης διεκόπη στο 44ο λεπτό λόγω τραυματισμού της βοηθού κ. Κουρομπύλια κι ενώ οι Αρκάδες προηγούνταν με 0-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Αρης – Αστέρας Τρίπολης        Διεκόπη στο 44΄
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ                                    0-0
Δόξα Δράμας – Εργοτέλης                      1-1
Λεβαδειακός – Ξάνθη                      Αναβλήθηκε
ΟΦΗ – Παναιτωλικός                                 1-0
Ολυμπιακός – Κέρκυρα                             0-1
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος                   3-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ                                  2-1

 

H βαθμολογία