Τη συνέχιση του αγώνα Άρης – Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή (video)

Τη συνέχιση του αγώνα Αρης – Αστέρας Τρίπολης από το σημείο που διεκόπη, αποφάσισε με μία απόφαση – τραγέλαφο η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η διοργανώτρια αρχή ζητά τον επανορισμό της αναμέτρησης που διακόπηκε, λόγω του τραυματισμού της βοηθού διαιτητή, Χρυσούλας Κουρομπύλια, με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Αστέρα, χάρη στο γκολ του Ράγιος, ενώ γνωστοποίησε ακόμη ότι επιβλήθηκε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μια αγωνιστική και πρόστιμο 55.000 ευρώ.

Πλέον το λόγο έχει ο αθλητικός εισαγγελέας που πιθανότατα θα ασκήσει έφεση για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Η ανακοίνωση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και «Με βάση την από 9-4-2012 ένστασή σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε»:

«Συνεκδικάζει την ένσταση και την παραπάνω πειθαρχική δίωξη.

Δέχεται την ένσταση περί αντικανονικής διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 8-4-2012, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης και διεκόπη οριστικά στο 42ο λεπτό.

Διατάσσει τον επανορισμό του διακοπέντος αγώνα από την αρμόδια διοργανώτρια αρχή και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, δηλαδή από το 42ο λεπτό, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή ιδίως ως προς τον αριθμό των τερμάτων και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών.

Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδοθείσες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων (55.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.

Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην ενιστάμενη ΠΑΕ».

 

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό της βοηθού διαιτητή Χρυσούλας Κουρομπύλια