Αναψυκτικό «Του Βουνού» από την Κομοτηνή και για όλο τον κόσμο

Μια Ελληνική πατέντα, με Ελληνικό όνομα, από την Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης, «Βεργίνα», η οποία ξεκινάει την δραστηριοποίηση στα μη αλκοολούχα ποτά, προωθώντας στην αγορά το υγιεινό αναψυκτικό τσάι του Βουνού, με μέλι και λεμόνι.

 

Η παγκόσμια πρώτη εκκίνηση στην αγορά έγινε και το αργότερο σε ένα μήνα, το υγιεινό αναψυκτικό θα κυκλοφορεί στην….τοπική αγορά!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Ζυθοποιίας «Βεργίνα», Δημήτρη Πολιτόπουλου, «το τσάι του Βουνού το ξέρουμε όλοι μας, απλώς στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, δεν το είχαμε δει ως αναψυκτικό.

Μετά το τσάι του Βουνού, έρχεται μέχρι το τέλος του χρόνου το παγωμένο χαμομήλι, τήλιο, φασκόμηλο, αλλά και ο συνδυασμός όλων αυτών! Το προϊόν αυτό θα γίνει ανάρπαστο στην παγκόσμια αγορά και αυτός είναι ο σκοπός μας», τόνισε ο κ. Πολιτόπουλος, όπως αναφέρει το egklimatikotita.

Επιπλέον χαρακτήρισε ως πιο ακριβό τον πλούτο της Ελληνικής Φύσης και αγροτικής παραγωγής, παρά τον ορυκτό πλούτο, για τον οποίο χρειάζονται δισεκατομμύρια η ανεύρεσή του, η εξόρυξή του και οι εγκαταστάσεις του, οι οποίες θα το κάνουν χρήσιμο στον άνθρωπο.

«Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ένα φθηνότερο προϊόν, που δεν το βλέπουμε, αφού το έχουμε μπροστά μας: Είναι ο πρωτογενής Ελληνικός τομέας και η Ελληνική Φύση και η οικονομική αξιοποίησή της είναι εξαιρετικών προοπτικών, με τιμές στην αγορά τριπλές από αυτές του ορυκτού πλούτου. Απλά χρειάζεται δουλειά», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Πολιτόπουλος.

Πηγή : prionokordela.gr